Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Daytona beni bu gün aradı dedim ben aldım,bi kontrol et derim,hayırlısı olsun
Valla bilmiyorum ama bana telefonda yarın veya pazartesi gelecek,1gün sonra da faturası gelir dediler.Kapora verdim.
Sen verdin mi kapora?
Senin de mi deep armor?
Race Blu ve beyaz gelmiş bikaç tane ama Deep Armor kaç adet geldi bilmiyorum.

Daytona çok hızlı valla fuarda sıraya ismimi yazdırmıştım hala arayacaklar :queen: ben de motorumu tuna dan aldım 1600 rodajı da bitti hala tık yok daytona dan :pr:

Cry

Daytona adamı tongaya getiren bir bayi aman aman uzak!!! Geçmiş te yaşadıklarımı hatırladıkça lanet okumak geliyor. Mamay Efendi'ye. ..

Hani 1 ay içinde gelecek der,gelmez anlarım da;heralde motorun yarın veya pazartesi gelecek diye de oyalanıp kapora alınmaz diye tahmin ediyorum.
Benim motoru haftaya teslim etsin yeter.
Sonuçta her bayii aynı fiyata satıyor,kuruş indirim yapmıyorlar.O yüzden ilk kim getirseydi ondan alacaktım.
Bir sorum daha;Deep Armor'un beyaz jant şeridi kendiliğinden mi var?Başka renklerde görmedim ama baktığım bütün deep armorlarda o beyaz şerit vardı jantın kenarında.
Her alan da alıp uygulamış olamaz heralde?

Hani 1 ay içinde gelecek der,gelmez anlarım da;heralde motorun yarın veya pazartesi gelecek diye de oyalanıp kapora alınmaz diye tahmin ediyorum.
Benim motoru haftaya teslim etsin yeter.
Sonuçta her bayii aynı fiyata satıyor,kuruş indirim yapmıyorlar.O yüzden ilk kim getirseydi ondan alacaktım.
Bir sorum daha;Deep Armor'un beyaz jant şeridi kendiliğinden mi var?Başka renklerde görmedim ama baktığım bütün deep armorlarda o beyaz şerit vardı jantın kenarında.
Her alan da alıp uygulamış olamaz heralde?

Evet, sadece deep armorlarda var o şerit...

Valla bilmiyorum ama bana telefonda yarın veya pazartesi gelecek,1gün sonra da faturası gelir dediler.Kapora verdim.
Sen verdin mi kapora?
Senin de mi deep armor?
Race Blu ve beyaz gelmiş bikaç tane ama Deep Armor kaç adet geldi bilmiyorum.

Kapora almadılar ama 2 aya yakın oldu yazılalı dün aradılar ama hiç rengini sormadım çünkü ben aldım,deep armor ABS,az önce Sinan aradı İskenderun dan bir beyaz ABS li var boşta dedi.

Kapora almadılar ama 2 aya yakın oldu yazılalı dün aradılar ama hiç rengini sormadım çünkü ben aldım,deep armor ABS,az önce Sinan aradı İskenderun dan bir beyaz ABS li var boşta dedi.
Ben zaten 2 hafta önce isim yazdırdım,kapora vermeden.
Dün de arayıp motor geldi,cumartesi veya pazartesi bana gelecek alacaksan kapora fişekle dedi.Yani uzun süre mağdur olmadım.
Sen hangi bayiiden aldın?
Daha plaka belli olmadığı için hgs alamıyorum,ilk geçiş kaçak olacak sonra hgs yi alınca mı düşecek hesaptan nasıl oluyor?
Önceki motorda hgs vardı ama hgs plakaya kayıt edildiği için hgs değiştirmeden olmuyor diye biliyorum.
Plaka-ruhsat-trafik sigortası 600 tutuyor normal midir?(vaktim olmadığı için ben koşturamayacağım o işlere)
Bi sorum daha vardı ama unuttum şimdi :)

Daha önce v adaptörü ile gelen arka sehpanın üniversal adaptörleri geldi ama bana hiç güven vermedi :pale:

v adaptörü ile kullanmak daha sağlıklı olacak gibi

mt-07 için arka sehpa takozu bulan var mı :?

Daha plaka belli olmadığı için hgs alamıyorum,ilk geçiş kaçak olacak sonra hgs yi alınca mı düşecek hesaptan nasıl oluyor?
Önceki motorda hgs vardı ama hgs plakaya kayıt edildiği için hgs değiştirmeden olmuyor diye biliyorum.
Plaka-ruhsat-trafik sigortası 600 tutuyor normal midir?(vaktim olmadığı için ben koşturamayacağım o işlere)

Sadece köprülerden olmak üzere kaçak geçiş yapsan ve 7 gün içerisinde HGS yi alsan sistem HGS den bu geçişleri "normal geçiş" olarak düşüyor. Burada HGS etiketini bir bankadan almanı ve kredi kartına bağlamanı tavsiye ederim. Böylece HGS ye devamlı para yüklemek derdinden kurtuluyorsun. Ne zaman geçiş yaparsan kredi kartına yansıyor, rahat oluyor. Benimki öyle.

Sadece köprü dedim çünkü otoban gişelerinde bu işi yaparsan en uzak mesafe bedeli ödersin. HGS olmadığından giriş gişesini tespit edemez, çıkış gişesinden çıkarken de en uzak mesafe ücreti ve cezası sana yansıtılacaktır. 7 gün içinde HGS etiketi aldığında sadece en uzak mesafe ücreti sana yansıtılır. Ceza yansıtılmaz.

Durmak yok buluşmaya devam...

Mt-07 Angara buluşması :)

Saoldan sağa deep_far, xismailaydın, ben ve doziz :cat: :)

böyle bır buluşmadan haberım olsaydı sıze katılırdım ben de bu cuma hataydan taşyurek yamahadan gıttım motorumu teslım aldım ve bıne bıne geldım cumartsı aksamı saat 8 gıbı gectım ankaradan hem rodajıda tamamlamış oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

bu resımlerde tuz golunde cekıldı 30 dk mola vermıstım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Ben zaten 2 hafta önce isim yazdırdım,kapora vermeden.
Dün de arayıp motor geldi,cumartesi veya pazartesi bana gelecek alacaksan kapora fişekle dedi.Yani uzun süre mağdur olmadım.
Sen hangi bayiiden aldın?

Bu arada,
HGS'nizi bankalardan alırsanız, bazı bankaların internet şubelerinden, HGS plaka değişkliğini anında yapabiliyorsunuz.
Sık sık motosiklet değiştiren arkadaşların faydasına olur.
Ama her bankada olmuyor.
Garanti'de olmuyor mesela ama İş Bankasında oluyor.

Beyler küçük çaplı turlama için hepinize teşekkür ederim. Yüz yüze görüştük çok memnun oldum. Bu ilki olsun, herkese güzel bir hafta diliyorum... :)

böyle bır buluşmadan haberım olsaydı sıze katılırdım ben de bu cuma hataydan taşyurek yamahadan gıttım motorumu teslım aldım ve bıne bıne geldım cumartsı aksamı saat 8 gıbı gectım ankaradan hem rodajıda tamamlamış oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

bu resımlerde tuz golunde cekıldı 30 dk mola vermıstım
[url]http://i.hizliresim.com/OJ3Orn.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

[url]http://i.hizliresim.com/AZ0PGq.jpg[/url]

Hyırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

arkadaşlar rodajı tamamladım 1-2 gün içinde servise götürmeliyim bakım için fakat her kafadan bir ses çıkıyor istanbulda daha önce gidip memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir yamaha servisi var mıdır ? Acil..

Merhaba iki teker sever abilerim kardeşlerim aranıza katıldığım için mutluyum.Böyle bi site ve böyle güzel insanların burada neşeli bi şekilde bilgi paylaşımında bulunması gerçekten sevindirici :) Şöyle konuya gireyim 1-2 aya Yamaha canavarlarından Allah nasip ederse bi tane edinicem. 2 cihaz arasındayım X max 400 veya MT-07 ikisinden biri.Bi tarafta herşeyiyle iyi harmanlanmış scooter,diğer tarafta kendini caddeye sokaklara salmış agresif bi çita! :) ikisi ayrı dallar biliyorum X max ı düşünmemin sebebi kız arkadaşım yani rahatlık ve konfor 2 kişi için. MT-07 de arkadakinin durumu nasıl? sahibi olan abiler aydınlatırsanız sevinirim. Uzun yolla pek işim yok benim gönlüm çita dan yana süper bi cihaz çıkartmışlar ortaya. Şimdi MT-07 yi aldıktan sonra, keşke Xmax alsaydım diye söylettirirmi iki kişilik kullanım açısından bu konuyu çok düşünüyorum sizin fikirler nedir abiler.

Slm arkadaslar: mt07 bekleyen bulamayan arkadaslar bodrum cenkkaya yamaha bayine 6adet mt07 gelmis bulunmakta bir tanesi şuan satilmistir.5 tane si bosta.iletisime geciniz erken arayan alir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Bodrum yamaha cenkaya0252 313 46 75

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar