İstanbul Kağıthane sultan Selim caddesinde Bajaj Kayalar motorda kullandım. Ben telefon falan açmadan, randevu almadan gittim.Test motoru oradaydı, kırmızı-siyah, hatta birde mavisi vardı,satılmış ama sahibi henüz gelip almamış,onu da inceledim.Bence, kayalar motora bir git, kullan.10 dakikalığına veriyorlar.Birde o cadde de çok trafik oluyor.çok birşey anlamıyorsun motordan,oralarda daha sakin bir yer bulup kullanılsa daha iyi değerlendirilebilir.
Ben bu gün sipariş verdiğim bağcılar oktay motora uğradım öylesine sohbet etmeye.Bir arkadaşımızın daha orda kırmızı pulsarını teslim alışına şahit oldum, gerçekten motoru bir kez daha sevdim ya. Sabırsızlanıyorum,gelsin artık,sabah cbf 150 ile çıkarken cbf i pulsar gibi hayal edip bakıyorum ama yok arkadaş, eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü, ne yapsan olmuyor.
Bayiye test için gittiğinizde o civarı iyi bilmediğinizi söyleyin. Bayide görevli bir arkadaş başka bir motora atlayıp size öncülük ederek etrafta bir tur attırıyor. Biz ana caddelere çıktık gayet açık bir yoldu. Ne olduğunu anlamadan 100km/h hıza ulaştı motor. İvmelenmeyi de frenleri de güzelce test etmiş olduk.