sgurdal hocam cok tesekur ederım. bütcem 5000 TL kadar 1.84 boyum var. 125'likler altımda cok kucuk duruyor. aslında önceki mesajımda da belrttiğim gibi hyosung gt250r almak istiyorum. ama o paralara alacağım motordan hayır gelmez dediler. bu nedenle ss dışında cross model, benim için uygun gibi görünüyor. lastikler ve jantlara 1000 tl verebilirim. şehir içinde kullanacağım.şuan için kaskı hiç kullanmadığım için değiştirebilirim. montu da aynı şekilde. ancak cross kasklar sanırım biraz pahalı. bir de gözlük gerekiyor( tan adını bilmiyorun.) montu verip alpine'in cross sweatshirt'leri var, onlardan almayı planlıyorum. ama bilemiyorum işte.
yabancı bir sitede bu jantlara uygun asfalt lastiğinin olduğunu okumuştum. Lastikler ve bu işte kzometik yenilemeler tahminen ne kadar tutar acaba ?
çok teşekürler.
siyah karbon ile kaplatmak daha mantıklı görünüyor. motorcu arkadaşlarım bugünlerde ankara'da çok fazla çevirme olduğunu belirtiyorlar. ama genelde sadece ehliyet kontrolü oluyormuş. yoksa ses sistemli ybr'ler gezemez sanırım:
yabancı bir sitede bu jantlara uygun asfalt lastiğinin olduğunu okumuştum. Lastikler ve bu işte kzometik yenilemeler tahminen ne kadar tutar acaba ?
çok teşekürler.
siyah karbon ile kaplatmak daha mantıklı görünüyor. motorcu arkadaşlarım bugünlerde ankara'da çok fazla çevirme olduğunu belirtiyorlar. ama genelde sadece ehliyet kontrolü oluyormuş. yoksa ses sistemli ybr'ler gezemez sanırım: