Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sana ve kızına geçmiş olsun Seko, uzun yolda ayak ağırmasının tek bir sebebi var; peg üstünde yanlış ayak konumlandırma(peg'e ayak ucu/ağsa kısmı ile basılmalıdır)...:wiinkk:H.sonu 2010 Yamaha MT-03 ile 682 km yol yaptım(İstanbul-Safranbolu-Kastamonu-Abana)....Hiç bir yerim ağırmadı(cüzdanım hariç)...:mrgreen:Kaldı ki 660cc'lik tek silindirli blok oldukça titreşimli...:)

Sağolasın. Ben de öyle basıyorum ama işte tam o noktada uyuşma ve ağrı yapıyor 100 km falan gidince.

Bu arada motoru satıyorum arkadaşlar, kesin kararımı verdim. Sanırım YBR 125'e geçeceğim ama yeni çıkan Derbi STX 150 de aklımı çeliyor.

Motosiklete modifiye konusunda maşallah arı gibi çalışan arkadaşlar var:) Benim sizlerden ricam farklı, ben sürücüyü yada daha doğrusu kendimi modifiye edeceğim.Kask, mont,dizlik zaten var ve devamlı kullanırım ama bot konusunda kararsız kaldım.Çoğu sürücü çok önemsemez belki ama bence önemli: ayakta iç içe geçmiş onlarca küçük kemik var ve olası bir hasarda bi kaval kemiği gibi direkt iyileşme gerçekleşmiyor maalesef:(Aşağıya beğendiğim bazı bot modellerinin linklerini atıyorum.Bilgisi,fikri olan arkadaşların yardımı kabülümdür.Bu işin ucu açık ama maddi gücüm limitli ve yazın ayağı pişirecek devasa çizmelerden istemiyorum...Kazasız belasız sürüşler herkese...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-ayakkabi-bot-tex-936-bot-yazlik-siyah-162726654/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-ayakkabi-bot-hudson-1145-628-koyu-gri-der-ayakkabi-169765946/detay

http://www.feyizoglu.com/X-Square-Bot_45754.html#0

hocam merhaba,
madem ki bot olayını önemseyen birisiniz, ozaman yarım bot diye bir şey olmayacağını da biliyorsunuz diye düşünüyorum :)
ha güzel bir ayakkabı ha yarım bot bana göre ikiside aynı.
eğer korumaya önem veriyorsanız bence tam bot almalısınız. Ben YDS kullanıyorum ve çok memnunum . Tavsiye ediyorum :)

Akrapoviç egsozun sesini duymalısınız...hafıza dolu olduğu için sesi videoya alamadım..fiyatı 4000 lira...

şu silindir kapaklarını koruyan zımbırtılardan taktırmanızı tavsiye ederim...basit aptal bir sürtme halinde sanki motorunuz büyük kaza yapmış hissi imajı verir ...yani en azından satarken sıkıntı olur...kaç kuruş bilmiyorum...

yok bu motorun sahibine ait ..:p bu makinadan çıkan egsozu satıyorum :) belki akrapovic motorda nasıl duruyor diyemerak eden olabilir diye bir algıya girsin diye şeyettim ama..:pale: matorun sahabısı eski patronumun oğlu...:p

yok bu motorun sahibine ait ..:p bu makinadan çıkan egsozu satıyorum :) belki akrapovic motorda nasıl duruyor diyemerak eden olabilir diye bir algıya girsin diye şeyettim ama..:pale: matorun sahabısı eski patronumun oğlu...:p

izmire yakın byerde ( 200 km menzil ) sırf dinlemeye gelirdim be abi :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Akrapoviç egsozun sesini duymalısınız...hafıza dolu olduğu için sesi videoya alamadım..fiyatı 4000 lira...

[url]http://i.hizliresim.com/VpZydP.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/BXV9pD.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/P3REL7.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/JL5Eoj.jpg[/url]

şu silindir kapaklarını koruyan zımbırtılardan taktırmanızı tavsiye ederim...basit aptal bir sürtme halinde sanki motorunuz büyük kaza yapmış hissi imajı verir ...yani en azından satarken sıkıntı olur...kaç kuruş bilmiyorum...

motor orjinal aksessuar la dolu maaşallah =)

ürün fiyat karşı karşıya yazıp bilgi versen çok makbul e geçerisn abi :)

deep far..Dadaşdan alınırken 1450..sonrası manet egsoz vesaire 4900 aksesuar takıldı dostum...çılgın birşey oldu..hıyarağasına dedim ki olm bu msrafı yapacağına MT09 alsaydın ya...detayları öğrenirim sizin için birde video çekerim ses videosu merak etmeyin...

Arkadaslar az önce yamaha bayii ile konustum Yamaha nin bütün hobi motorlarina zam geliyormus.Pazartesi aciklicaklarmis bilginize...

qqgjd5.jpg

felix_bjk1903 den aldığım radyatör koruma ve takoz. Bu arada motoru her an satabilirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

qqgjd5.jpg
[/url][/IMG]

Az once kusadasndan ızmıre otoban uzerınden geldım gelırken bır dayak yedım dıllere destan ben boyle bır ruzgar ne gordm ne duydum.. 110-115 dıyom kıcı bası oynamaya baslıyo otur assa dıyo hoba dus 5 e 95- 100..otobanın cogunu 5 te gelebıldım.. Cam ıse yarıyormı dıye soran arkadaslara cevap verıyorım evet yarıyo kontagın oraya eldıvenlerı koydum guzel durdu bugun hıc dusme egılımlerı olmadı :D

Sağolasın abi iyi günlerde kullanman dileğiyle. Her ürünü kendimiz kullanacakmışız gibi yapıyoruz, o yüzden kalitede bir sıkıntı olmuyorrrr :) :) :)
Ben söylemeyi unutmuşum, buradan duyurayım. Benim MT'yi sattım yerine Kawasaki Z 750 aldım, bu da fotosu :) Two Brothers eksoz canavarrr :)

[url]http://i.hizliresim.com/JLRdNB.jpg[/url]

kardeş bana mt 07 mis gibi diyordun 4 silindire geçmişsin...ben satmayayım bari :) acil cevap bekliyorum...tam karar aşamasındayım...

Arkadaşlar DEEP ARMOR makinam geldi şimdi plaka işleriyle uğraşıyorum,bu sabah otobüsten indirdim,makina her türlü hakkını veriyor diyebilirim,harika bir şehirli bekleyenlere sabır diliyorum

Az once kusadasndan ızmıre otoban uzerınden geldım gelırken bır dayak yedım dıllere destan ben boyle bır ruzgar ne gordm ne duydum.. 110-115 dıyom kıcı bası oynamaya baslıyo otur assa dıyo hoba dus 5 e 95- 100..otobanın cogunu 5 te gelebıldım.. Cam ıse yarıyormı dıye soran arkadaslara cevap verıyorım evet yarıyo kontagın oraya eldıvenlerı koydum guzel durdu bugun hıc dusme egılımlerı olmadı :D

mt 07 şikayetleri artıyor...4 silindirli makinama devam edeyim bari...ban givi ön cam taktım şahane oldu...

hayvan gibi ruzgar var bu aralar kicida oynar basida. ruzgardan sikayet edecek adamin naked motor icin yorum yazmasi cok sacma bence. hem dik otur hem ruzgar olmasin hem hizli olsun, hafif olsun vs.. bu isteklerin sonu yok. bunu anladigim gun motorumu cok daha fazla sevmeye basladim.

Arkadaşlar DEEP ARMOR makinam geldi şimdi plaka işleriyle uğraşıyorum,bu sabah otobüsten indirdim,makina her türlü hakkını veriyor diyebilirim,harika bir şehirli bekleyenlere sabır diliyorum

Hayırlı olsun güzel renk seçimi :)
Sorunsuz gelmiştir umarım bayaa tedirgindiniz...
Şehrin asi çocugu bir lakapda benden olsun

mt 07 şikayetleri artıyor...4 silindirli makinama devam edeyim bari...ban givi ön cam taktım şahane oldu...
mt-07 şikayetleri artıyor mu?
rüzgarlı havada hangi çıplağa binersen bin yersin kaçarı yok..
ilk gününden beridir takip ediyorum forumu ve şikatlerin falan arttığı bir şey göremedim hocam.
ha sırf takip değil hergün bindiğim makina ... bilemedim yani.. biniyorum diye de yazmıyorum..
naked makina rüzgarı yer..

utk_trn

Plakanı nasıl sabitledin. Mıknatıs var sanırım. Herhangi bir vida somun civata göremedim de :)

Ustat alta plaka olcusunde ınce krom sac kestırdım 4 delık actım zımba gıbı somunlu cıvatalarım.. Sacın ustune akvaryum slıkonuna abandım bantla ıyıce gerdrıp plakayı sabıtledım tertemız oldu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------

Bu arada motordan sıkayetım yok ruzgarın b*ku cıktı sansıma bgnune kdar hıc ruzgardn yNa skıntım olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar