Mondialyp den zincir fiyatına bakabilecek varmı arkdşlr mobilden girilmiyor .f
time shift mondial yp de zincir 21 tl intterette zincir dişli takımı bulabilirmisin banada lazım 30 tlye komple var onada güvenesim yok :S
time shift mondial yp de zincir 21 tl intterette zincir dişli takımı bulabilirmisin banada lazım 30 tlye komple var onada güvenesim yok :S
sol elle direksiyonu tut sağ ayakla bastırarak sağ elinle arka kısımdan destekleyerek kaldır zor birşey değil ( arka kısım derken bagaj demirinden veya drift 125 mh ) yazan kısımıdan destekleyerek orta sehpaya alabilirsiniz.
Satamadık vallaneyse artık askere giderken yatırıcaz yapıcak bir şey yok dönünce binmeye devam ederim
Dostlar sizinde bazen zincirden takırt diye bi ses gelip motorun kendini öne attığı oluyor mu ?
Kemal orta sehpaya alamıyorum, bu kadar zor mu bu iş?
Motoru ilk aldığımda ben de beceremiyordum. Çok cılız bir yapım var gücüm yetmediği için yapamıyorum sanıyordum, ama alakası yokmuş. Hep komşuya söylüyordum o alıveriyordubirgün zincir yağlamak için orta sehpaya alınması gerekliydi ve yardım edebilecek biri de yoktu. İlk denememde aldım
sonra da hep kendim orta sehpaya almaya başladım. Motora alışınca kendin yolunu bulacaksın zaten, teknik bir olay herkes yapabilir güçle çok alakası yok
![]()
Kemal hocam dün ana depoya aldım motoru. Ve stop etti nedense. Ve marşa vurunca da çalışmadı. Sonra yedek depoya aldım devam ettim. İlk alındığında benzin sızdırıyordu o ayarlanan yerden. Sonra sıktım felan düzeldi gibiydi. Acaba o kısım bozuk mu ? Ana depodayken niye stop eder motor ? Kırmızı çizgiyi geçikti benzin seviyem.
rolantin düşük mu düşükse stop eder belkide jikle kolun en üste çekiyorda olabilirsin. benzin kaçağı için benzini komple boşalt, motoruru sağ kısmına doğru yere yatırki musluktan benzin gelmesin. musluk cıvatasını sök bir güzel bezle depo kısmını musluk kısmını bezle temizle, civataya silikon sür ve yerine monte et 3-4 saat bekle ama bir defa cıvatayı sık yani sonradan tam olsun biraz daha civatayı sıkim deme koy benzinini devam et.