Bajaj Pulsar 200 NS Test ( CBR250 karşılaştırmalı)

SS sýnýfý bir motorla, naked sýnýfý bir motorun karþýlaþtýrmasý, deðiþik olmuþ bir ilke de imza atýlmýþ böylece yurdumda...
Cbr250 safkan ss bir yarış motosikleti olmadığından; ayrıca aralarında çok bir güç farki olmadığından yaptığım karşılaştırmayı abes bulmuyorum.

Güzel yurdumda sen yenisin galiba. Yaşa ki göresin...

Bu motosikletin geleceğini parlak görüyorum, henüz yeni olduğu için ikinci elini bulmak zor. Eğer uygun fiyata ikinci el bir tane bulursam ben de düşünüyorum. Kullanıcı dostu bir motosiklet.

0zZ

Cbr250 safkan ss bir yarış motosikleti olmadığından; ayrıca aralarında çok bir güç farki olmadığından yaptığım karşılaştırmayı abes bulmuyorum.

Güzel yurdumda sen yenisin galiba. Yaşa ki göresin...

Bende tam olarak aynı açıdan yaklaştım zaten olaya, bende ce hoş olmuş hep aynı tip makinaların karşılaştırmasından sıkıldı, birileri ilkleri yapacak ki birileride izlesin...

Yeni olayı biraz karışık ,orası ayrı :)

162

Çok harika bi makine pulsar cbr dan iyi diyorlar. Güzel bi karşılaştırma olmuş, AEA' ın pulsar incelemesi bundan çok farklı değil sizden etkilenmiş sanki, teşekkürler.

Gidon daki plastik takozları vs. belirtmiştim ama benim test i okumayan arkadaşlar sanki ilk defa AEA söylüyor sanmış. AEA başımızın tacı. Ama kullanıcı yorumlarına önem verin.

bir iki arkadaştan soru gelince tek tek yorum yapmayayım dedim. Eski incelemem işinizi görür umarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pulsar 200ns alınır keyifle sürünür:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar