Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun dostum, bana parasını yatırınca faturasını ve diğer belgeleri kargoladılar, ben elime geçince hemen sigortasını yaptırdım sonra dosyayı takipcime verdim yarım günde plaka ruhsat elimdeydi. plaka ruhsat 330tl tuttu. o gece otobüse atlayıp bodruma gittim motoru teslim alıp binerek eskişehire döndüm. 670km yaptım pişman değilim :)

Bende düşündüm gidip alayım geleyim diye ama malum ramazan başladı,susuzluk yorar,790 km az değil,otobüsle gönderecekler inşallah,şimdi kask ve mont araştırmasına girmiş bulunuyorum,tavsiyelere açığım,açıkçası kask olarak BELL mont REVİTİ düşünüyorum ne dersiniz?

Bende düşündüm gidip alayım geleyim diye ama malum ramazan başladı,susuzluk yorar,790 km az değil,otobüsle gönderecekler inşallah,şimdi kask ve mont araştırmasına girmiş bulunuyorum,tavsiyelere açığım,açıkçası kask olarak BELL mont REVİTİ düşünüyorum ne dersiniz?
kask olarak shark öneriyorum :) bütçe geniş ise yada bell ile aynı fiyatlardaki shark modellerine bakabilirsiniz.
özellikle speed-r :) bell modelleride çok güzel, kullanmadım ama şuana kadar shark alıp sevmedim diyen yok :)

Deep armor ve mat gri kullanan arkadaşlar foto yükleyebilirler mi?
Bu iki renk arasında kararsızım.Sitesinden baktım ama gün ışığında nasıl görünüyor merak ediyorum.

Deep armor ve mat gri kullanan arkadaşlar foto yükleyebilirler mi?
Bu iki renk arasında kararsızım.Sitesinden baktım ama gün ışığında nasıl görünüyor merak ediyorum.

glWPJ0.jpg

LPnvW0.jpg

aqoykQ.jpg

Deep armor siyaha çok yakın yani güeşte olsa yanına gitmeden mor olduğunu bilmeyen biri mor demez tabi bu iyi mi kötü bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Cepten girdiğim için teşekkürü burdan edeyim :)
Mat gri boya yapısı itibariyle daha ince sanki,kılcal çizikleri daha mı belli ediyor?
Bu iki renk arasında kaldım ama mat griye daha yakınım.
Bir de kısa spor cam takmayı düşünüyorum ama onu motoru alınca sorarım tekrar :)

Kılcal çizikleri görmek için karşılaştırmak lazım...

rizoma nın camları dışında motora yakışan cam görmedim :)

Ben de MT-07'yi Deep Armor ile sevmiştim ancak yanına gidince tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Fotoğraflardaki asi görüntü hiç yoktu açıkçası.

Race Blu motosikletimi teslim almaya gittiğimde Mat Gri ve Deep Armor renklerini de canlı canlı görme şansı yakaladım.

Açıkçası Race Blu'dan sonra en çok hoşuma giden renk Mat Gri oldu.

Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben kendi görüşlerimi paylaşıyorum.

Gzc

Radyatör korumalar satışa çıktı arkadaşlar, sahibinden.com linkini paylaşıyorum oradan satın alırsanız 54 tl, malum kesintiler yüzünden :) Havale ile olursa 50 tl
DKP sac üzeri elektrostatik boya olanlar da 40 tl, daha önce de söylemiştim. Siyahlar hafta içi satışa hazır olur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...or-koruma-304-paslanmaz-krom-170111284/detay/

[url]http://i.hizliresim.com/jJ9B1J.jpg[/url]

Senin jant seritlerin iyi ya. Fiyat olarak ne kadara aldin acaba :)

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
sağolun teşekkürler :)
jant şeritlerini arkadaşım hediye etmişti. Alanya'dan almış 20-30 tl falandır galiba tam bilmiyorum hocam.

soykan ne kadar zayıf durmuş öyle :sunny:

karakterinin zayıflığı resmine yansımış aadeta :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar