video edtor olarak ne kullandınız?
pek çok editor mov ile çalışmıyor.
kesmek, birleştirmek, yazı eklemek, dondurmak, slow motion, reverse için kullanılabilecek bir editor bilen var mı?
ulead kullanıyorum ama mov görmüyor o. önce illa avi'ye çevirmek gerekiyor.
Tavsiyesi olan var mı?
pek çok editor mov ile çalışmıyor.
kesmek, birleştirmek, yazı eklemek, dondurmak, slow motion, reverse için kullanılabilecek bir editor bilen var mı?
ulead kullanıyorum ama mov görmüyor o. önce illa avi'ye çevirmek gerekiyor.
Tavsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar ben SJ4000 modelini yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Ebay'den kargo dahil 95 dolara aldım. Kutu içeriğinden farklı olarak Araç için bağlantı vantuzu, yedek pil dahil olmak üzere. Hem arabada kullanıyorum, motora bineceğim zaman da ya motora veya kaska monte ederek kullanıyorum. Fiyat performans açısından gayet tatmin edici bir ürün. Su altı çekimi de denedim. Gerçekten su geçirmedi. 32 gb. class 10 hafıza kartı ile kullanılmasını tavsiye ediyorum. Kaska takılı iken rüzgar sesini alıyor. ancak motor üzerine bağladığınız takdirde motorun sesini çok güzel alıyor. Benim kamera görüntülerini iyi bir monitörde izledikten sonra çevremdeki arkadaşlar da sipariş verdiler. Youtube görüntüleri veya dandik bir monitörde izlediğiniz görüntüler yanıltıcı olabiliyor.
Hayatımda kazık yemeden aldığım tek ürün bu diyebilirim.![]()
http://youtu.be/bQLN-lQFwoE