Valla süpermiş abi. Ben bu motoru alırsam çok sık yağ değiştiririm. Buna rağmen piston bana 5 km bile gitse çok çok yeterli olur.
Walla sayfaya şimdi baktım yoldayım mersine doğru geçiyorum ancak programi verilen akili gormeden kafama gore yaptigimdan iki firma aldim bugun icinneyse bi dahakine kapsamli bi arastirma program yapip ona gore cikmakta fayda var. Neciymis şu megelli bi bakalım.
Fan için bir seçenek buldum ama internetten bakamadim henuz.. uzerinize afiyet dün bi fasıl havası vardı çok içmişim aklım bile gelmediregl raptor un 250lik bi chopperi var ondaki radytor bizimkinin aynisi ve uzerindeki fan bizede uyar gibi geliyor onuda bi arastirmak lazim
ben regal'in birine zx6r fanı monte ettim
motor 3 saniye çalışıyor ve motor soğuyor
eger ımkanınız var ıse çıkması dahi işinizi görecektir,
fanı bende piyasadan çıkma aldım,
devir sayısı hesaplar isek,
regalin fanı dakikada 10 tur dönüyor varsayarsak,
zx6r Fanı dakıkada 50 tur yapıyor,
sesi daha fazla fakat sesi duyduğunda zaten durma evresine gelmiş oluyor
Bu arada FAN MÜŞÜRÜ varken manuel yapmaya gerek yok,
motorun sıcaklıgı 80,,90 dereceye çıkınca açıyorsa, fanın o sıcaklıga ulaşana kadar zaten yolu bulup gaz açıyorsun demektir,
ve fan günde 5 sefer açar,
sen manuel yaparsan her ışıkta açacak demek oluyor,
buda gerek aküye,gerek konjektöre,gerek ise fan motoruna yük bindirecektir,,,
Sağlık olsun sıkıntı yok, bu arada yaklaşık4 aydır cstrl magnatec 10-40 ile dolanıyormuşum, 4zamnlı diye hiçbir ibare yok, gariptir bir sıkıntıda olmadı şindiye değin, neyse yaz sonuna kadar içinde dursun, kışa değiştireyim (kısmetimizde var ise tabii)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Fan sipariş edildi, hayırlısı ile bu dertten kurtulayım artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
Gelmesi 3 gün sürer tahminen, sonrasında uygulama , performans vs, raporlarım.
220, yapacak bişey yok, umarım performansı tatmin ederde, artık gına geldi, şuan burası durduğun yerde şapır şupur terliyorsun o derecede sıcak, Rüzgar esiyor ancak bildiğin fön gibi![]()
Merhaba,
Ne çektiniz be abi şu motordan.
Tam bir tatlı bela.
Bu başlığı da geçen yıldan beri takip ediyorum.
Bir ara hayallerimi süslüyordu bu canavar.
Ama yakıt, konfor, maddi sebepler ve yedek parça yüzünden vazgeçtim.
Şimdi Bajaj Boxer 150 aldım. Fıtı fıtı biniyoruz bakalım.
Selamlar.
İnşallah beklediğin performansı alırsın.
Aynen dediklerine imza, bajaj'lar hakikaten güzel aletler, Allah güle güle kullanmayı nasib etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Umarım, bakalım hayırlısı ile gelsin fan'lar geri bildirimi yaparım buradan, foto yok bundan kelli
Bu arada senin alım işin ne oldu?, evvela bir test ette, crf ile mukayesesini merakla bekliyorum doğrusu, sürüş ve stabilite hakkında.
Dipnotalet hanzoluğu yüksek devirde vermekte, sakın ola gazı fazla kaçırma ciddiyim:wiinkk:
İstanbul'da bir arkadaşta olduğunu öğrendim. Satabilirim dedi ama net bir şey yok cevap bekliyorum. Ondan cevap gelirse ona bakacağım gelmezse İzmir'de bir tane var. Ona da oradaki bir abimden bakmasını rica edip onu almaya niyetleneceğim.
Hacım ben abimin Yz125'ini kullandım. İllaki güçlüdür ama Yz'den sonra çok da güçlü geleceğini sanmıyorumAma şimdilik bu güç bana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
Yz kullandı isen 2 zamanlının dadına vardı isen wr250 alsanda boş artık, geçmiş olsun, şaka onun yeri ayrı bununki ayrı, istediğim şey almaya niyetlendiğin malı almadan test etmen, yoksa 50 sayfaya yaklaşacak külliyat yazıldı zaten, umarım temiz beklediğin kadar bir makinaya kavuşursun.