ff 351 atmos aldık 350 çıktı.. aynen .. fakat son derece rahat hava akışı güzel 100km ye kadar sessiz bir kask alacak olanlar fiyatına göre güzel bir ürün.. tek rakibi bu laser kasklar onlar 5 yıldız. fiyatlar aynı seviyede
1 yıldız olayı ister istemez benide etkiledi moby modelini aldım sanırım ff384 oluyo bugün gelir kargo![]()
Benim kafa XL:queen: çeneden hafif rüzgar bende alıyorum ama şimdi havalar sıcak olduğu için rahatsız etmiyor. çözüm olarak kaskı biraz daha aşağı doğru takmayı deneyin bi..Aynı kask bende de var Atmos, sonra sharp 'ta 1 yıldız olduğunu görünce şoka girdim. Eve gider gitmez açtım baktım da kaskın içinde ki herşey FF350 serisine ait. Ondan sonra içim rahatladı
Bu arada valla bende nedendir bilmiyorum ama kaskın altından çok fazla hava alıyor "S" beden aldım ki kafamada tam istediğim gibi oturuyor. Buna bir çözüm üretmeye çalışıcam ilerleyen süreçte...
Ses ile bir sıkıntım yok![]()
Benim kafa XL:queen: çeneden hafif rüzgar bende alıyorum ama şimdi havalar sıcak olduğu için rahatsız etmiyor. çözüm olarak kaskı biraz daha aşağı doğru takmayı deneyin bi..