ff351 1 yıldız tartışmasına SON !! (resimli)

Arkadaşlar bilindiği üzere ff351 modelinin camında 4 yıldız var ama sitede 1 yıldız yazıyor.
ff350 4 yıldız yazıyor. kaskın sadece arka kısmında ff351 desing yazmakta diğer yerlerde ff350 yazıyor.

ff 351 atmos aldık 350 çıktı.. aynen .. fakat son derece rahat hava akışı güzel 100km ye kadar sessiz bir kask alacak olanlar fiyatına göre güzel bir ürün.. tek rakibi bu laser kasklar onlar 5 yıldız. fiyatlar aynı seviyede

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki Sharp'taki ff351 nedir? O da içinde 351 yazan başka bir xxx modeli mi? :)

Motosikleti
Henüz yok.
bendeki arka kısmında ff 351.3 yazıyor, içinde ise ff 350 diye geçiyor.

ff 351 atmos aldık 350 çıktı.. aynen .. fakat son derece rahat hava akışı güzel 100km ye kadar sessiz bir kask alacak olanlar fiyatına göre güzel bir ürün.. tek rakibi bu laser kasklar onlar 5 yıldız. fiyatlar aynı seviyede

Aynı kask bende de var Atmos, sonra sharp 'ta 1 yıldız olduğunu görünce şoka girdim. Eve gider gitmez açtım baktım da kaskın içinde ki herşey FF350 serisine ait. Ondan sonra içim rahatladı :)
Bu arada valla bende nedendir bilmiyorum ama kaskın altından çok fazla hava alıyor "S" beden aldım ki kafamada tam istediğim gibi oturuyor. Buna bir çözüm üretmeye çalışıcam ilerleyen süreçte...
Ses ile bir sıkıntım yok :)

1 yıldız olayı ister istemez benide etkiledi moby modelini aldım sanırım ff384 oluyo bugün gelir kargo :D

o benimde ilgimi çekmişti, 1 yıldız muhabbetinden sonra kaskımı iyice kontrol ettim, tepki almamak için buraya yazmamıştım, benim yapamadığımı yapmışsın, kaskıma güveniyorum sıkıntı yok :thumleft:

Kendi kendimizie kandırmayalım derim o zaman Sharp'ta 1 yıldız alan kask ff351 nerede?

Aynı kask bende de var Atmos, sonra sharp 'ta 1 yıldız olduğunu görünce şoka girdim. Eve gider gitmez açtım baktım da kaskın içinde ki herşey FF350 serisine ait. Ondan sonra içim rahatladı :)
Bu arada valla bende nedendir bilmiyorum ama kaskın altından çok fazla hava alıyor "S" beden aldım ki kafamada tam istediğim gibi oturuyor. Buna bir çözüm üretmeye çalışıcam ilerleyen süreçte...
Ses ile bir sıkıntım yok :)
Benim kafa XL:queen: çeneden hafif rüzgar bende alıyorum ama şimdi havalar sıcak olduğu için rahatsız etmiyor. çözüm olarak kaskı biraz daha aşağı doğru takmayı deneyin bi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonuçta hepsi yoğurt kabı.

Benim kafa XL:queen: çeneden hafif rüzgar bende alıyorum ama şimdi havalar sıcak olduğu için rahatsız etmiyor. çözüm olarak kaskı biraz daha aşağı doğru takmayı deneyin bi..

Doğru diyorsun denenebilir :) Yalnız Shoei 'de görmüştüm bu çene altında file gibi birşey vardı, aslında bu bizim kasklara uyarlanabilir mi bilmem ama olsa güzel olur aslında :) Kışın zaten balaklavasız kullanmam kesinlikle :) Kışın derken havalar soğuduğunda ...

hatırladığım kadarıyla ikisinin arasında gramaj farkı olabilir ve hafif olan aynı zamanda dayanıksız olanda olabilir.

Diğer konuda da dediğim gibi:
SHARP'a göre kaskların ağırlıkları;
LS2 FF350 Mono: 1.65kg
LS2 FF351: 1.35kg

Elinde terazi olan bir arkadaş tartsın kaskını. Bakalım ne çıkacak

Hayır İsterse Sharp Buna Özel Yeni Bir Yıldızlama Kategorisi Açıp 9 Yıldız Versin 351'e

100 Liralık Kasktan Ne Bekliyonuz Ağalar ?

225 Lira Verdim 375 Shogun Aldım Allah Göstermesin Düşersem Adam Akıllı Korumayacağını Adım Gibi Biliyorum.

Nedir Yani Mevzu ?

Ls2 kaskların hiçbirine güveniyorum böyle aklınızda soru olacağına 300-400 fazla verip kendini pistte, güvenlikte ve tarihiyle kendini kanıtlamış kask alın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar