Yo kimse yanlış anlamasın ben burdaki arkadaslar ve sizin gibi motordan anlamam sormam ve merakım o yuzden .Ben sadece alır ve binerim marka tutkunluğum d yok ve bu model i beğendim sadece alan arkadaşlarında fikri i almak istedim bunun nesi yanlış anlamadım.
Siz fikir versenizde alıcam vermesenizde ben sadece tecrübe edinmekdi niyetim.Zaten anlasaydım bu formda yazmakdansa çokdan alırdım. Bir iki marda ve model arasımda kalmışdım ve burda yorumlardan ve memnuniyetlilikden hangisini alıcagıma karar vermekdi niyetim o kadar.
Kimseyi rencide etmek yada caydırmak için bu forma üye olanlardan değilim.
Sizi rahatsız ettim ise üzgügüm bir daha size burdakilerede soru sormam ........
Zaten sorduklarımında cvb nı alamadımki.....
300 km geldim gayet memnunum bazen marşta çalıştırma sorunu yaşıyorum o kadar oda sorun degil ayak marşıla çalışıyo bu sorunu yeni serviste halladerim diye düşünüyorum çünkü servisten memnun degilim ...neyse o konuya girmek istemiyorum ..motor gerçekten çok memnun edici kullandıkça seviyorsun..bunu alınca anlarsın ayrıca yakınız telefonumu vermiştim müsayit oldugumda müsayit olursan buluşabilir yakından görebilirsin...her motorda ufak tefek sorunlar yaşanabilir.aynı motorda aynı sorunları yaşamayanlarda var..bence hiç bir sorun yok bu motor alınır arkadaş..bana bunları yazdığım için para verende yok ....reklam kokan hareketler var çünkü almadan önce insan emin olmak istiyor yönlendirilmek istiyor.. bende öyleydim..aslında kimse hiçbirşeyden emin olamaz..araştırmalarım beni bu motora yönlendirdi memnunum senide araştırmaların bu motora yönlendirsin memnun olursun ..saygılar..