Ergo sigorta demek tesekkur ederim . adres konusunda yardımcı olabilirmisiniZ nerede tam olarak telefonu varmı . yarin kismetse boxer alicam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
TECHNOMİX KARDEŞİM ADRESİNİ VERİRSEN SENDE SEVİNİRİM.
Arkadaşlar, daha önce Kartal'daki Yeşilyurt servisi hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum cevap çıkmadı. Sorumu İstanbul'da servisinden memnun olduğunuz bayi hangisi diye değiştiriyorumBoxer'ı mı almaya az kaldı, yardımcı oluesanız sevinirim.
Arkadaşlar, daha önce Kartal'daki Yeşilyurt servisi hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum cevap çıkmadı. Sorumu İstanbul'da servisinden memnun olduğunuz bayi hangisi diye değiştiriyorumBoxer'ı mı almaya az kaldı, yardımcı oluesanız sevinirim.
bravo hocam
Ben sanayi mah ve 4. Levent arası biyerde olan KAYALAR MOTOR dan aldım. Gayet de memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Anadolu Yakasında iseniz ben bugün Baymoto'ya gittim öğlen yemek saati olmasına rağmen arkadaşlar gayet ilgiliydiler.
:thumleft:
bajaj icin degil ama, daha onceden hyosung motorum varken bu servise bana yakin oldugu icin gitmistim. cok ilgisiz davranmislardi serviste ve ellerinde cihaz olmadigi icin gaz telimi degistiremeyeceklerini sonra gelmemi soylediler. Gaz teli!
Bay moto ise ilgilidir, servisine girmedim ama insaniyet olarak sicak kanlilar ve soru sordugunda samimi cevap veriyorlar. Ben servisine gitmek istedigimde ustabasi olmadigini daha sonra gelmemi soylemislerdi ticari ahlak acisindan helal olsun diyorum !
Bu gün siyah boxerimi almış bulunmaktayım arkadaşlar .
merhaba arkadaşlar
boxerın ön ve arka zincir dişlilerinde kaç adet diş olduğunu bilen var mı?
paylaşırsanız memnun olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
iki kişiyle yapacağınız deneme sonucunu dört gözle bekliyorum.
teşekkür ederim twona kardeşim...ön 14, arka 42 dişli hocam...
Eveeet düşündüm taşındım kaşındım ve en sonunda kızımın beğendiği renk kırmızı Boxer siparişini bugün akşam verdim![]()
Kadıköy Baymoto'dan alıyorum boksörü ilgi alaka gayet yerinde idi hatta Cafe racer üzerine de sohbet ettikeve dönmek için acelem olmasa uzuun uzun muhabbet ederdik daha
Bakalım bundan sonrası meraklı bekleyiş zamanı
![]()
Twona gardaş sirkeciden taraş firması na uğradım 40 arka dışli kalmamış ama başka dükkandan buldum rialli marka nasil bişey aceb saygilar