Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hakkaten rüzgarla çok ilgili olmayan sevmeyen arkadaşlar düşündün. ama şöyle de bir şey var normal bir havada sürekli 160 ile seyahatte bana çok rahat ettim. rüzgarlı bir hava olursa ozaman da ancak 120 falan ideal oluyor. ki bunlar bana göre ülkemiz şartlarında çok çok yeterli süratler. bunların altında zaten rüzgarla pek ilgi alaka olmuyor :) şehir içinde ne cama gerek var ne başka bir şeye :)
birkaç günden bütün aksesuarlar tamamlanıyor :)
felix_bjk1903 arkadaşımızdan aldığım koruma takozlarıve elcik zaten duruyor. manet koruma, manet, stomp grip, pegler bu hafta içinde elimde olmuş olacak :) hepsini birden uygulayıp fotoğraf atıcam :) bakalım nasıl olacak :)[/QUOTE
Resim beklemedeyim...
Manet koruma nerden aldınız resim yada link varmı acaba..

Arkadaşlar selam, geçen hafta tuna otodan aldığım mt-07 kırmızı veriyorum, 500kmde 19250TL plaka vs masrafları zaten bu kadar tutuyor ilgilenen varsa bana ulaşşsın ilanda 19400 burdan ulaşanlara 19250ye bırakcam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kirmizi-mt-07-sifir-168541071/detay/

Herkese Selam. MT 07 tank ped leri çıktımı arkadaşlar _? Bilen veya alan arkadaşlar link paylaşabilir mi _?

Tankpad'i nereye takacaksın?

Deponun bitip koltuğun başladığı sağ ve sol kısımlara... motorun üzerinde değilken hareket ettirince o kısımların çizilebileceğini fark ettim. hatta çizdim. Motoru bağladığım yer duvara ve kameraya yakın olduğu için üstüne binip park edemiyorum... Çözüm arayışındayım

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
aynen öyle, rüzgar sevmeyen birinin naked makinayla arası iyi olmazzzz :)
120-130 sorunsuz gidiliyor fakat 150-160 gibi hızlara çıkıldığında fena rüzgar çarpıyor. Şehiriçinde çok güzel ama, manevra kabiliyeti, hafif olması sayesinde ybr ye biner gibi biniyorum şahsen :) ahh ahhh para olacaktı, bunu satmadan bi de fazer 8 alırdım, şehir içinde mt 07, şehir dışında fazer 8 :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Benim motor da satılık, üzerinde koruma demiri, koruma takozları ve jant şeridi var. 2300 km civarında galiba. 18500'e satmayı düşünüyorum ben de :(

aynen öyle, rüzgar sevmeyen birinin naked makinayla arası iyi olmazzzz :)
120-130 sorunsuz gidiliyor fakat 150-160 gibi hızlara çıkıldığında fena rüzgar çarpıyor. Şehiriçinde çok güzel ama, manevra kabiliyeti, hafif olması sayesinde ybr ye biner gibi biniyorum şahsen :) ahh ahhh para olacaktı, bunu satmadan bi de fazer 8 alırdım, şehir içinde mt 07, şehir dışında fazer 8 :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Benim motor da satılık, üzerinde koruma demiri, koruma takozları ve jant şeridi var. 2300 km civarında galiba. 18500'e satmayı düşünüyorum ben de :(

hocam sen heralde 09'a taktın kafayı gibime geliyor :D?? doğru mu? ne fazer 8 ne başka motosiklet düşünmeden gidip 09'u alacaksın sanırım:D

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
hocam sen heralde 09'a taktın kafayı gibime geliyor :D?? doğru mu? ne fazer 8 ne başka motosiklet düşünmeden gidip 09'u alacaksın sanırım:D

:D geçenlerde biraz mt-09 kullanınca hastası oldum abi cidden :)
benim işim belli olmaz bir bakmışsın fazer almışım bir bakmışsın mt 09 almısım :D
iş için düşünürsem fazer 8, zevk için düşünürsem mt 09 :)

ya bende bi tuhaflık var yada ben de :queen: trafiğe çıktıktan sonra sanki motorun amortisörleri yükseliyor gibi oluyor araçlara yukarıdan bakar hale geliyorum yoksa benmi abartıyorum bilemedim :thumleft:

Deponun bitip koltuğun başladığı sağ ve sol kısımlara... motorun üzerinde değilken hareket ettirince o kısımların çizilebileceğini fark ettim. hatta çizdim. Motoru bağladığım yer duvara ve kameraya yakın olduğu için üstüne binip park edemiyorum... Çözüm arayışındayım

Deponun sağ ve sol kısımlarına Stomp Grip alabilirsin. Tankpad olmaz oraya.

MT-07'ye özel bi stomp grip görmüştüm. Voodoo Child rumuzlu üye paylaşmıştı. BKZ

Biz de ŞUNDAN aldık ama daha takmak nasip olmdı.

hakkaten rüzgarla çok ilgili olmayan sevmeyen arkadaşlar düşündün. ama şöyle de bir şey var normal bir havada sürekli 160 ile seyahatte bana çok rahat ettim. rüzgarlı bir hava olursa ozaman da ancak 120 falan ideal oluyor. ki bunlar bana göre ülkemiz şartlarında çok çok yeterli süratler. bunların altında zaten rüzgarla pek ilgi alaka olmuyor :) şehir içinde ne cama gerek var ne başka bir şeye :)
birkaç günden bütün aksesuarlar tamamlanıyor :)
felix_bjk1903 arkadaşımızdan aldığım koruma takozlarıve elcik zaten duruyor. manet koruma, manet, stomp grip, pegler bu hafta içinde elimde olmuş olacak :) hepsini birden uygulayıp fotoğraf atıcam :) bakalım nasıl olacak :)

rüzgarsız havada naked motorla 160 ile sürekli seyahat etmek ve rahatsız olmamak. buradan ben anlıyorum ki asomuncu kardeşim motoru çok sevmiş. rüzgar istemeyen arkadaşlara enduro yada touring tarzı makinelere yönelmesini tavsiye etmek sanırım daha doğru olur

rüzgarsız havada naked motorla 160 ile sürekli seyahat etmek ve rahatsız olmamak. buradan ben anlıyorum ki asomuncu kardeşim motoru çok sevmiş. rüzgar istemeyen arkadaşlara enduro yada touring tarzı makinelere yönelmesini tavsiye etmek sanırım daha doğru olur

@asomuncu 160 ile giderken beni yakalamaya çalışıyordu.

O akşam ben ŞU mesafeyi 20 dk'da tamamladım. Hesaplayınca ortalama hız 185+!!!

Hava çok güzeldi ve inanın ben 180+ hızlarda bile yorulmadım. Ancak aynı MT-07 ile rüzgârlı havada 130 ile giderken dayak yemişe döndüğümü de bilirim.

Eazi-Grip merak eden arkadaş varsa, benimki şöyle oldu:

2014_06_23_12_39_06.jpg

2014_06_23_12_39_15.jpg

hem çok sevdim hem de gerçekten normal bir havada güzelce kapanıp gazladığınız zaman hiç öyle amanda "öldüm ,mahfoldummm, rüzgarrrr, oyyy omuzlarımmmm.. " gibi şikayet olmuyor :)
gerçekten sahip olduğum için yazmıyorum bu yorumları. hani rüzgar delisi bir adam da değilim. her şeyi kararında seven bir adamım ve MT-07 tam benlik :)

manetlerin katlanmasının sebebi nedir ?

boyle bir şeye neden ihtiyaç duyulmuş ki ?

faydalımı zararlımı aceba

görünüş olarak benımde hoşuma gitti fiyatıda makul geldi

manetlerin katlanmasının sebebi nedir ?

boyle bir şeye neden ihtiyaç duyulmuş ki ?

faydalımı zararlımı aceba

görünüş olarak benımde hoşuma gitti fiyatıda makul geldi

benim bildiğim kaza anında kırılıp yamulmasın diye kendisi hemen katlanıyor.
manet korumasının da amacı kazalarda manet kırılmasın diye değil aralara falan girdiğinizde olası bir engelin frene çarpmasını önlemek. :)
şimdi arkadaşlar sorabilir madem bu katlanıyor neden bide koruma aldın falan gibisinden:) hoş moto gp yarışçısı değiliz 150yle aralara girecek halimiz yok ama görünüş olarak çok hoşuma gitti :)

benim bildiğim kaza anında kırılıp yamulmasın diye kendisi hemen katlanıyor.
manet korumasının da amacı kazalarda manet kırılmasın diye değil aralara falan girdiğinizde olası bir engelin frene çarpmasını önlemek. :)
şimdi arkadaşlar sorabilir madem bu katlanıyor neden bide koruma aldın falan gibisinden:) hoş moto gp yarışçısı değiliz 150yle aralara girecek halimiz yok ama görünüş olarak çok hoşuma gitti :)

O boynuzlar Ahmet'in o kadar hoşuna gitti ki bana da aldı eleman :mrgreen:

@asomuncu 160 ile giderken beni yakalamaya çalışıyordu.

O akşam ben ŞU mesafeyi 20 dk'da tamamladım. Hesaplayınca ortalama hız 185+!!!

Hava çok güzeldi ve inanın ben 180+ hızlarda bile yorulmadım. Ancak aynı MT-07 ile rüzgârlı havada 130 ile giderken dayak yemişe döndüğümü de bilirim.

Son hızınız ne ki ortalama 185+ olabilsin?

Son hızınız ne ki ortalama 185+ olabilsin?

Valla hız/zaman problemlerindeki denklemlere göre ortalama hızı çıkardım. Yol ve hava çok müsaitti, bayağı bastım özel bir durumdan dolayı.

Şöyle söyleyeyim, 20:05'te Karabük'ten çıktık, 20:26'da ben varış noktasındaki Petrol Ofisi'ndeydim. Google Maps'in söylediğine göre 65 KM. Belki ben ortalama hızı yanlış ölçmüşümdür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar