Motorum ve Ben (Fotoğraf paylaşım başlığı)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Motorum ve ben Karlıova Bingöl de manzaranın tadını çıkarırken.
P3gJGN.jpg
[/url][/IMG]

OFG

Aile albümünüzüde ekleyiniz :D konunun amacı çok başkaydı . Motorla olan her foto olmaması gerekirdi , en başta konsepti belirttim :) 3 yaşındaki çocuğun çekebileceği tarz fotoğraflar koyup konuyu saptıranlara teşekkürler :)
Öyle bolca konu vardı zaten. Orada paylaşabilirdiniz konuyu kirletmemek adına.

Aile albümünüzüde ekleyiniz :D konunun amacı çok başkaydı . Motorla olan her foto olmaması gerekirdi , en başta konsepti belirttim :) 3 yaşındaki çocuğun çekebileceği tarz fotoğraflar koyup konuyu saptıranlara teşekkürler :)

Beni kastediyorsanız silebilirim, pro. makine ile çekilmemiş pek konulu fotoğraflar sayılmaz.

Harbi adam sanatın konuştuğu fotoğraflar demiş millet günlük sıradan çekndiği şeyleri atıyor :queen:

sen güzel bi kare yakalamak için uğraştığınız foto olsun demişsin. herkes kendine göre güzel bi kare yakalamış işte.. göreceli sonuçta :queen:

şaka bi yana karizmatik bi foto çekilemedim bende elimde olanı atim dedim :flower:

OFG

Kesinlikle kimseyi kırmak değil niyetim , size değil dediklerim,sadece sizin yorumunuza denk geldi. atılan 20 fotodan 10 u konsept dışı. Sadece sıradan fotoğraf konularından ayrı bir konu olsun . Bir arşiv oluşsun du niyetim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Ayrıca bir fotoğrafı fotoğraf yapan çeken makine değildir,kişinin bakış açısıdır :) paylaştığım foto özellikle iphone 4s ile çekilmiştir.

Kesinlikle kimseyi kırmak değil niyetim , size değil dediklerim,sadece sizin yorumunuza denk geldi. atılan 20 fotodan 10 u konsept dışı. Sadece sıradan fotoğraf konularından ayrı bir konu olsun . Bir arşiv oluşsun du niyetim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Ayrıca bir fotoğrafı fotoğraf yapan çeken makine değildir,kişinin bakış açısıdır :) paylaştığım foto özellikle iphone 4s ile çekilmiştir.

Dediklerinizi anladım fakat Motosiklet hakkında bir portfolyo hazırlamadım ne yazık ki, o yüzden bende yanlış anlamışım... Gündelik fotoğrafları koydum. Konuyu nasıl olsa açmışsınız, bakalım zamanla birşeyler çekmeye çalışırım... Aslında aklımda vardı güzel fotoğraflar, konu güzel devamı gelir umarım.

Pan tekniği ile çekilmiş motorum ve ben (fotoğrafı çeken Olcay VELİOĞLU {eçkideyi nickli arkadaş} )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar