Motorum ve Ben (Fotoğraf paylaşım başlığı)

OFG

Bu başlık altında motosikletinizle birlikte çekindiğiniz,görsel olarak güzel fotoğrafları paylaşabilirsiniz.

Yalnız lütfen çekilen her fotoyu koymayın.
Güzel bir kare yakalamak için uğraştığınız fotoğraflarınızı koyunuz .

Telefon veya prof makine farketmez.
Yeterki bir fotoğraf değeri olsun. :)

Telefon ile çektiğim bir foto ekleyeceğim.
İlerleyen günlerde makinemle ve telefonumla bol bol çekip dahasını ekleyeceğim.

jpg upload

VpbAlq.jpg
[/url][/IMG]

Suanda mobilden yazdığım için foto koymak biraz zahmetli olucak ama eve gidince içlerinden bitanesini seçip koycam.Kirlettiysem affola ayrica harika bir kare yakalamışsin.Eee motor guzel , fizikte yerinde olunca sonuç bu oluyo.

Son düzenleme:
Burası dedemin evi, halen ayakta zamanında güzel anılarımın geçtiği bir yer.Dedem rahmetli oldu tabi, ama sırf o günleri yad etmek için gittim bir fotograf çekileyim dedim dünya gözüyle.Belki bir daha yolum düşmez .

Michelin'lerden ilk izlenimlerimi babama anlatırken habersiz çekmişler ciddi anlamda habersiz :p

Eski motorum kanuni scooterla olan bi poz 3 yıl kadar öncesine ait . O zamanlar cok cesurmuşum sanırım tişörtle geziyomuşum:D [url=http://hizliresim.com/27bZ7N][/URL]

Yeni motorumla beraber güzel bi pozum yok çekince yüklerim. Ama bensiz olarak güzel olduğunu düşündüğüm bi foto var . yanlız gezdiğim için genelde sadece motoru çekebiliyorum :D

OFG

Konuya ilgi gösteren , beğenen herkese teşekkür ederim. Konunun amacına ulaşmaya başladığını görüyorum :)

Çok güzel kareler paylaşmışsınız.
İlerleyen günlerde paylaşımlara devam edeceğim.

Motosikletinizi ve kendinizi sanatsal karelerle sergileyiniz efendim :))

motorumla beraber güzel resimleri bi seçeyim dedim 40 tane resim çıktı uğraşamam o kadar :)

kopya la o resim biraz orcinal ol :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar