Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Gelirseniz benim de haberim olsun felix yerinde durmuyor olmadı ben karşılarım sizleri :)

Abi geçen gün gelen sen miydin, ben yoktum :) sonradan geldim bekledim ama gelen giden olmadı :)

Tamamdır haberleselım tanısalım goruselım sızlerde ızmır tarafına gelırsenız haberımız olsun :)

valla ben izmire geldim de pek duramadım patron, cumartesi aksam üzeri geldim pazar öglen döndüm :)

ismail dun beni aradi, o elcik sorununu ben yasamistim.

Taktiktan sonra biraz ac kapa yapin elcigi, daha sonra soktugunuzde telin surttugu yerleri gorebiliyor olmaniz lazim o mekanizmanin icerisinde. Orda surten yerde dikkatlice tel icin bir yol acmak gerekiyor, benim gittigim usta discilerin kullandigi ufak zimbirti ile yapmisti orayi, bir de elcik niyeyse sanki orjinale gore biraz daha dar gibiydi, takmadan once, gidonun takacagi kismini biraz wd40ladi, ondan sonra elcik duzeldi.

Yani ana sorun telin girdigi yerde, orayi duzeltmek, rahatlatmak lazim biraz.

ismail dun beni aradi, o elcik sorununu ben yasamistim.

Taktiktan sonra biraz ac kapa yapin elcigi, daha sonra soktugunuzde telin surttugu yerleri gorebiliyor olmaniz lazim o mekanizmanin icerisinde. Orda surten yerde dikkatlice tel icin bir yol acmak gerekiyor, benim gittigim usta discilerin kullandigi ufak zimbirti ile yapmisti orayi, bir de elcik niyeyse sanki orjinale gore biraz daha dar gibiydi, takmadan once, gidonun takacagi kismini biraz wd40ladi, ondan sonra elcik duzeldi.

Yani ana sorun telin girdigi yerde, orayi duzeltmek, rahatlatmak lazim biraz.

yani şu cam dedikleri telin takıldığı değil de telleri kapatan kapağın içine yol lazım demi abi ?

Arkadaşlar merhaba,

Dün şehir içinde hayvanın biri ara sokaktan fırladı önüme plakayı sıyırdı kurtardım ve bu kesinlikle mt07 nin manevra kabiliyeti sayesindeydi. Şehir içinde sık kullanacağınız motor alacaksanız mt07den başka bir motor düşünemiyorum. Bizim makinelerimiz değil ölüm makinesi olan o 4 tekerli hayvan oğlu hayvanlar var ya onlar işte (her araç kullanıcısından bahsetmiyorum).Lütfen diğer araçlara çok çok dikkat edelim. Bütün kavşaklara yol vermemiz gerekmiş gibi girelim.

Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Dün anlaşıp bugün motosikletin satışını verdim. Dün arkadaşın bahsettiği tarzda bir olay geldi başıma ben de paylaşayım.

Beşiktaş'tan Levent tarafına doğru gidiyorum Balmumcu'da alt geçitten geçtim ve tam e-5 büyükdere caddesi katılımının orada fluence kullanan hayvanın birisi katılım yolunu bitirir bitirmez bir saniye 4 şerit sola atladı. Ne bir ayna kullanımı ne diğer sürücüleri umursama hiçbir şey yok. o anki sinirle plakasını alamadım ama nasıl durdurduğumu bir ben bilirim. Diğer araçlar da korna falan çaldı ama sevgili hayvanımız hiç umursamadan devam etti. Lütfen dikkatli olalım, sattığım arkadaşa da bin tembih ettim motosikletin hafif ve güçlü olduğunu ve dikkat etmesi gerektiğini.

Kazasız belasız, keyifli güzel günler diliyorum.:)

Arkadaşlar mt-07 abs siz kırmızı DElta motor da (istanbul ) daha bayide duruyor 0 km. plaka bu akşam takılacak, binmeden aldığım fiyattan vericem. isteyen varsa arasın bugün ve yarın için: 05326168002

Motosikleti
Takozlar da tamammmmmmmmmmmm :) :)
Fiyatı 150 tl arkadaslar.
Birazdan sahibinden.com'da da ilan açıp burada linkini paylasırım :)

Takozlar da tamammmmmmmmmmmm :) :)
Fiyatı 150 tl arkadaslar.
Birazdan sahibinden.com'da da ilan açıp burada linkini paylasırım :)

[url]http://i.hizliresim.com/8nJbOQ.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/P3goWN.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/ElZqd8.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/JLv4bY.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/ZN0VBa.jpg[/url]

işte bu çok iyi oldu :) sürpriz oldu yaa :)
linki bekliyorum:D stoklar tükenmeden hemen almak lazım :D

Son düzenleme:
yani şu cam dedikleri telin takıldığı değil de telleri kapatan kapağın içine yol lazım demi abi ?

Evet, telin üzerini kapatan parcadaydı surtundugu yer. Yıne de bi bakın, dediğim gibi, taktıktan sonra kolu cevirin bir süre alıştırın, daha sonra açtığınızda zaten sürttüğü yerleri görüyor olmanız lazım. Bi de takarken hafif wd40 sıkın altına, o da yardımcı oldu baya.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim xj6 nin orjinal koruma takozunun aynisini yapmislar .500 tl evlat acisi gibi :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Camurluk yapabiliyormusunuz xj 6 nin orjin camurlugu 550 tl

Evet, telin üzerini kapatan parcadaydı surtundugu yer. Yıne de bi bakın, dediğim gibi, taktıktan sonra kolu cevirin bir süre alıştırın, daha sonra açtığınızda zaten sürttüğü yerleri görüyor olmanız lazım. Bi de takarken hafif wd40 sıkın altına, o da yardımcı oldu baya.

abi bunları aynen deneyeceğim. bende bu arada rizomaya mail atmıştım helal olsun biraz önce dönüş yaptılar.
eğer sizinki eski seri ise uygun cam çıkmayabilir.Şuan ürettiklerimiz içinde MT-07 uygun camlar da yer alıyor demişler.
bu da demek oluyor ki heralde bikaç sene öncesinin bekleyen ürününü aldım sahibinden.com'dan.
bende nasıl sahip olabilirim yeni kutu içeriğine dedim. bakalım ne diyecekler.
onlar cevap dönene kadar akşam bende senin dediklerini uygulayacağım :)

Motosikleti
Camurluk yapabiliyormusunuz xj 6 nin orjin camurlugu 550 tl

Yok hocam sadece metal aksesuar üretimi var bizde.

Bro koruma demırı ne ıse yarıcak bu takozları takarsak bı anlat bakam

abi benim koruma demiri de motor bloğunu koruyacak :) ben takoz kadar dışarı çıkartamam koruma demirini, çok kaba görünür o zaman. Bu şekilde ikisi birbirini tamamlıyor. Biraz önce sattım bir koruma demiri bir de takoz, fotosunu koyayım bak, kırmızı motora da iyi gitti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Kırmızı mt-07 ye koruma demiri ve takoz :)

o takoz satlık mı ?

edit: sanırım takoz satlık,koruma demiri ve takoz mu 150 lira yoksa sadece takoz mu 150 lira ?

Motosikleti
o takoz satlık mı ?

edit: sanırım takoz satlık,koruma demiri ve takoz mu 150 lira yoksa sadece takoz mu 150 lira ?

kiralık hocam :queen:
şaka bi yana evet takozlar satışa çıktı, takoz 150 tl, koruma demirleri 250 tl. Koruma demirleri şu anda elimde yok önümüzdeki hafta içerisinde çıkacaklar.

Arkadaşlar,
Motoru aldığında, yolcu selesi altında alet çantası çıkan var mı? İki alyan bir tornavida mıdır kullanıcıya sunulan?
Bir de kitapçığa göre kask tutucu (helmet holder) olması lazım yolcu selesi altında ama çıkmadı bende. Sizlerde durum nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar