Hocam jant seridini nereden aldin? Masallah tü tü tü
arkadaşlar xj6 naked ile abs'li mt07 takası için düşüncelerinizi almak isterim...
ses olarak beklentini karşılamayabilir belki ama bence mantıklı..Tabii bunda motorsikleti hangi amaçlarda kullandığının da payı büyük..
motorum 8500km de kıyamıyorum da...çok binebilen birisi değilim ama 07-09 görünce fena olmaya başladım...servis kesinlikle değiştirme 4 silindirli gibisi var mı dedi sürekli...
Dıger hafta sonu ordayım sıkı bır pazarlıga hazır ol bro grup gelıcezKoruma demiri eksik![]()
Dıger hafta sonu ordayım sıkı bır pazarlıga hazır ol bro grup gelıcez![]()
Hocam jant seridini nereden aldin? Masallah tü tü tü
motorum 8500km de kıyamıyorum da...çok binebilen birisi değilim ama 07-09 görünce fena olmaya başladım...servis kesinlikle değiştirme 4 silindirli gibisi var mı dedi sürekli...
o zaman koruma demirinin fiyat açılışı 250 değil 300 den.. :queen::queen:
benim motoru vereyim üzerinde ekstralar var![]()
Bro kırmızı motorra kırmızı yay ıstıyorum o yay benım olaxak takacam motura vurucam kırbacısaka bır yana o yaya goz koydm gel sat sen onu bana takaslıyalm aga
tenereye vuruyodun kırbacı noldu
tamam abi 1000 liraya fitleşirizkask alcam parası çıksın :queen: :queen:
Renk koduyla sıparıs ceksem daha ucuza gelır ule yamahadan beter cıktın![]()
Aga bu işin sonu ne olacak,mt 07 bekliyorum ve aynı zamanda forumu yakinen takip ediyorum,bu bayiler adamı kanser eder,rengi mengi geçtim diyorum ne varsa alayım diyorum yok abi kesin cevap yok,tahmini de yok,mt 09 gelirse oda kabul,o hiç belli değil diyorlar,race blu da gözüm vardı,şimdi bakıyorum hepsi de güzel.Arkadaşlar bu iş nasıl çözülecek bilen varmı?
Gelirseniz benim de haberim olsun felix yerinde durmuyor olmadı ben karşılarım sizleriDıger hafta sonu ordayım sıkı bır pazarlıga hazır ol bro grup gelıcez![]()
Gelirseniz benim de haberim olsun felix yerinde durmuyor olmadı ben karşılarım sizleri![]()
Aga bu işin sonu ne olacak,mt 07 bekliyorum ve aynı zamanda forumu yakinen takip ediyorum,bu bayiler adamı kanser eder,rengi mengi geçtim diyorum ne varsa alayım diyorum yok abi kesin cevap yok,tahmini de yok,mt 09 gelirse oda kabul,o hiç belli değil diyorlar,race blu da gözüm vardı,şimdi bakıyorum hepsi de güzel.Arkadaşlar bu iş nasıl çözülecek bilen varmı?