Anlaşıldığı kadarıyla bajaj servisleri servislerde bizi.....
Arkadaşlar dünde yazmıştim arkadaşıma discover alacaz diye ama fikrimiz servis fiyatlarından değişecek galiba.Bende Apache rtr var ve servisin yıllardır gittiğim sürat motor yağ vs basit işler için en fazla 15 TL isçilik parasi aliyorlar ki genelde onu da almıyorlar.Zaten herkes kanuni servislerine ön yargıli iken bu tür olaylar insanı soğutuyor.Biz İstanbul da kalabalık bir motosiklet grubumuza var.HepimiZ Apache topiğinde tanıstık geziler falan derken samimi arkadaşlıkar oldu şu an da da çoğu arkadaşım apachelere satıp benim baskılarımla pulsar aldı.Çünkü bu markayi yıllardır takip ediyordum kalitesinde sağlamlığinda en ufak bir tereddütüm yok fakat servisleri gerçekten tamir ve bakımdan anlamiyor.Size bir örnek vereyim arkadasimin motorunu ilk bakima götürdük ve yapan usta daha ilk kez bir pulsarin bakimini yapıyordu 3 saat de yapabildi bakimi ve yağ filtresi gelmediği için daha ilk bakim da yağ filtresi değismedi .
Düşünün artik ve ayrıca yağ seviyesini kontrol ettiğimizde 400 gram fazla koyduğunu fark ettik.
ilk defa yapıyor çünklü yeni geldi. sizden önce kim pulsar almış da o kadar km
yapmış servise götürmüş adam öğrenmiş.
Şöyle söylüyeyim.. Kırklarli servisin dediğine göre toplamışlar o kadar servisi, göstermişller su surdan bu burdan diye. ben de discover aldığımda ilk servise götürdüğümde yeni bakım yaptı. eliyle koymuş gibi buldu. motor asansörde. boşalttı yağı. hem motorun soğumasını bekledik hem muhabbet ettik. bajaj hakkında konustuk. Ve fiyatta da o kadar yüksek istemedi yani. Bu servisten servise değişir. Siz hiç "Kanuni yetkili servisi" yaka kartlı servis gordunuz mu ? ben gordumkırklareli servisi öyle. Şaşırdım. adam çok titiz , dükkanının temizliğine kadar titiz. Dükkan adı da "titiz ticaret"
evimin alt katında dükkan olsa, kanuni servisi açsa ben yine 100 km yol kat eder kırklareline giderim.. Demem o ki , her servis bir olmaz. uzak olsun ama iyi olsun, güzel bir servis bulmanızı tavsiye ederim. istanbuldasınız madem, arayın sorun her tarafı , her yer aynı ücreti almaz. Çevreye sorabilirsiniz.
Kırklareli servisi uzaktan gelene ilk bakım ücreti almayacağını söylemişti sanırım..öyle hatırlıyorum
Depo Kılıfını Bizden Temin Edebilirsiniz. Discover İçin Özel Ürettirdik. BAY-MOTO KADIKÖY BAJAJ BAYİSİ 0216 428 79 00 - 0532 216 54 86
[url]http://i.hizliresim.com/O2jNo0.jpg[/url]
hocam fiyatınız nedir ? kargo ücreti ne kadar tutar anlaşmanız varmı kargo ile ? Kuru kuru reklam olmaz yahufiyat da yazın
Güzel olmuş. Boxer ile ilgili çalışmalarınızı da bekleriz.Depo Kılıfını Bizden Temin Edebilirsiniz. Discover İçin Özel Ürettirdik. BAY-MOTO KADIKÖY BAJAJ BAYİSİ 0216 428 79 00 - 0532 216 54 86
[url]http://i.hizliresim.com/O2jNo0.jpg[/url]