Bende var fakat hala sehpaya kaldırmadm yarın gunduz.gozuyle.kaldırıp fotolar atarımarkadaşlar arka sehpa alıcam fakat nasıl bir şey alsam bilemedim,maşadan kaldırmalı arıyorum dediğim zaman uzaylı görmüş gibi bakıyorlar,rica esem 1 adet sehpaya kaldırılmış mt 07 fotoğrafı koyabilirmisiniz
Arkadaşlar motor gelmiş fakat söle bişey varmış irsaliyemi faturamı sonradan geliyormuş faturası gelmeden teslim edemiyolarmış bu işlemde birkaçgün sürüyormuş... Alan arkadaşlar bi aydınlatsın beni hevesim kursagımfa kaldı....
arkadaşlar arka sehpa alıcam fakat nasıl bir şey alsam bilemedim,maşadan kaldırmalı arıyorum dediğim zaman uzaylı görmüş gibi bakıyorlar,rica esem 1 adet sehpaya kaldırılmış mt 07 fotoğrafı koyabilirmisiniz
Aynen bende araştırıyorum. Bulabilirsen bizide bilgilendirebilir misin?
Benımkısı.unıversal tıp.maşa tutucu motoru.degıstırsenız.bıle her motorda.kullanabılıyorsunuz masayı cızermı dıyr dusunursenız.ben.ıc.kısmına.bısıklet iç lastıgı yapırstırdm omurluk oldu cızılme derdı kalmadıhttp://www.motorcycle-talk.net/forum/attachment.php?attachmentid=212&stc=1&d=1400309774
Resimde gözüktüğü gibi sadece arka sehpa almak yetmiyor. Arka sehpanın tutacağı yerlere makara(bobin) satın alınması gerekiyor. Çoğu motorda bu makara 8mm lik mt07 için bilgim yok.
Ben kendi motorum için aşağıdaki adresten satın aldım. Ay tipi derseniz 120tl ye kargo dahil gönderiyorlar. Ürünü bir süredir kullanıyorum yerli üretim gayet kaliteli. http://www.beformet.com/?s=152
Allah kazadan korusun ama camın üst sivri kısmı kaza esnasında mızrak görevi görebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Benımkısı.unıversal tıp.maşa tutucu motoru.degıstırsenız.bıle her motorda.kullanabılıyorsunuz masayı cızermı dıyr dusunursenız.ben.ıc.kısmına.bısıklet iç lastıgı yapırstırdm omurluk oldu cızılme derdı kalmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Fotografra cok.uzun gıbı duruyor ama canlısı oyle degıl sızden.baska.cok.ınsan aynısını.soyledı.bır.ara.ugrayıp.bıraz yuvarlatıcam tesekkurler![]()
Benımkısı.unıversal tıp.maşa tutucu motoru.degıstırsenız.bıle her motorda.kullanabılıyorsunuz masayı cızermı dıyr dusunursenız.ben.ıc.kısmına.bısıklet iç lastıgı yapırstırdm omurluk oldu cızılme derdı kalmadı![]()
Ksk de kaza yapan arkadasla gorusan ulasan oldumu ? Haber alırsanız bızlerede.ulastırın.belkı yapabılcrgımız bısey olur