Şahsımca ifşa... 2004 model bir motosiklet hem de kiraya veriliyor...!

İlanlara ve paü'deki sayfalarda gezerken denk geldi.40.000 km demiş kiraladığı motora. :)
27z6dq.png
[/url][/IMG]
BX7ang.png
[/url][/IMG]

Bu ve buna benzer onlarca ılan mevcut sahibindende,

km orjınalmi diye sorsan ABİ FAZLA BİNMİYORUM YORULMAMIŞ MOTORDUR GARAJDA YATTI Diye yanıt alırsınız...

Güzel AV yakalamışsın :)
Teşekkürler...

Öyle abi malesef. Bende geçen seneden beri 2.el bakıyorum fakat böyleleri yuzunden alasım gelmıyo. Bi ara niyetlendim çin işi bi 125 cc ye, aradım rodajı nasıl yaptınız dedım ilk başlarda allah ne verdiyse bastık motor oyle açılır dedi kapattım telefonu. :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Konuyu bi yukarı taşıyımda güncel kalsın...

Öyle abi malesef. Bende geçen seneden beri 2.el bakıyorum fakat böyleleri yuzunden alasım gelmıyo. Bi ara niyetlendim çin işi bi 125 cc ye, aradım rodajı nasıl yaptınız dedım ilk başlarda allah ne verdiyse bastık motor oyle açılır dedi kapattım telefonu. :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Konuyu bi yukarı taşıyımda güncel kalsın...
motorun açılması gerekiyormuş ilk aldığında ana yol tapa gaz gidilirmiş :)

shooter1 motor öyle açılır zaten aldığın gün redline'da gidip bi zorlıcan anca öyle... :) :queen: :queen: :queen:

supporter valla ben arıcaktım bi arkadaşımla beraber birimiz kiralamak için birimiz de satın almak için ıkı ayrı numaradan arayıp görüşmeyi ses kaydı yapacaktım. Sonra vazgeçtik ters birşey söyler sinirlerimiz zıplar aynı memleketteyiz zaten iş baya baya uzar gider.

günlük 10 tl den full+full yere 25 kr yüksekliginde basık. eksozu acık cup kiralanır. ( benzin parası size ait ) :bounce:

Bir hafta sonra 6 ay olacak eski ilanı vereli, kilometresi 2000 artmış belki binmemiştir ama kiralıyorsa hala artması lazım...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar