Motopit com. Dan sarf malzemeler ve karenaj vs bütüün parçaları online alabilirsiniz. Yok yok
OK.abi sağol-peki y.servislerde bunlar bulunuyo mu?...balata,filtre vs..?...:bounce:Yoksa sipariş üstüne mi geliyor?....
Motopit com. Dan sarf malzemeler ve karenaj vs bütüün parçaları online alabilirsiniz. Yok yok
Aleti görmüş kullanmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim; fotoğraflardan ebatlarını pek kestiremedim 1.88m boylu biri bunun üstünde kötü durur mu, motor altımda ufak kalır mı? Pulsara bindiğim zaman ufak gelmisti sanki.. Bunu hic canlı gözle görmedim. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar motorum tayin sebebiyle satılıktır, buradan da söylemiş olayım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-aksesuarli-wolf-250-mini-touring-165985903/detay/
Motorunuz çok diri ve Full aksesuarlı(benim istediğim herşey var üstünde),fakat 0.km almayı düşünmesem-sizinki olabilirdi...:cat:
Hayırlı satışlar dilerim...:bounce:
2.el almamaya yıllar önce kendime Yemin ettim yoksa arkadaşın ki düşünülebilirdi.Dostum, iyi fiyat vermiş. KM de yüksek değil. Biz arkadaşı da motosikletini de çok iyi tanıyoruz. Angaraj grubundaki herkes motosiklete de arkadaşa da kefildir. Kesinlikle tavsiye ederim.
O egzos nedir öyle ya, baktıkça çirkinleşiyor gözümde. Aletin geri kalanı harika, sol cenaptan bakanda şaheser, sağdan bakanda hayal kırıklığı. Çaresi bulunur mu ki?