Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu depo sakin gidiyorum. yarıya geldi ve 200kmde.

Sakin kullanımda 400 km ye yakın gidiyor :) Benim rodaj dönemindeyken 421 de yedeğe düşmüştü :) Şuan depoyu fullemeden önce de 384 te mi ne yedeğe düştü . Bakalım bu sefer kaçta düşecek . Gerçi hala 80 100 km arası kullanıyorum :cherry: Motorun gücü yetmiyor artık 100 km'den sonra . 250 cc'yi aramaya başladım şimdiden :)

Bu arada arkadaşlar bizim motorun hava filtresi kaç km'de bir değişmesi lazım ?

aynen hocam ..rodajı bitirmek istiyorum ama olmuyo..birde lastiklere taktım kafayı..herkez durolardan şikayetci..michelin tavsiye ediyo..ne yapsam bilemedim..

Kocaeli İl Temsilcisi
aynen hocam ..rodajı bitirmek istiyorum ama olmuyo..birde lastiklere taktım kafayı..herkez durolardan şikayetci..michelin tavsiye ediyo..ne yapsam bilemedim..

Ben duro lastiklerde 670 km'de düştüm . Michelin ile değiştirdim şuan 2200 küsür km'de her hangi bir sorunum yok memnunum :)

hocam nasıl düştün..kaygan zemin mi..şimdi iyice korktum değiştirmem lazım..karar verdim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
hocam nasıl düştün..kaygan zemin mi..şimdi iyice korktum değiştirmem lazım..karar verdim :)

Yok kuru zemindi U dönüşü bir yol vardı 20 km hızla giderken düştüm yer kuru olmasına rağmen hava güneşliydi ve U dönüşü yukarıdan aşağı doğru eğimliydi . Lastiklerim ısınmış olmasına rağmen yinede kayıp attı beni motordan :cherry:

Sakin kullanımda 400 km ye yakın gidiyor :) Benim rodaj dönemindeyken 421 de yedeğe düşmüştü :) Şuan depoyu fullemeden önce de 384 te mi ne yedeğe düştü . Bakalım bu sefer kaçta düşecek . Gerçi hala 80 100 km arası kullanıyorum :cherry: Motorun gücü yetmiyor artık 100 km'den sonra . 250 cc'yi aramaya başladım şimdiden :)

Bu arada arkadaşlar bizim motorun hava filtresi kaç km'de bir değişmesi lazım ?
8,000 km'de bir hava filtresi ve bujinin değişmesi gerekiyor

Kocaeli İl Temsilcisi
8,000 km'de bir hava filtresi ve bujinin değişmesi gerekiyor

Kitapçıkta 16,000 km de yazmış . Biraz fazla geldi açıkcası . 8,000 de bir değiştirmek en mantıklısı sizinde dediğiniz gibi . Hem benzinde fazla yakmamış olur temiz olunca filtre . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar bugün 370'de yedeğe düştüm .Git gide azalıyor km :) Sanırım fazla hızlı kullanıyorum :pl:

hocam ben durolarla düz yolda giderken düştüm. ilk 2bin km içindeydi. michelin taktım şimdi 12bin oldu. sınırları zorladığım anlarda dahi yol tutuşunu kaybetmedi.
bana söyleneni bende sana söyliyim;
durolarla yaptığın kilometrelere acıyıcaksın.

Kocaeli İl Temsilcisi
hocam ben durolarla düz yolda giderken düştüm. ilk 2bin km içindeydi. michelin taktım şimdi 12bin oldu. sınırları zorladığım anlarda dahi yol tutuşunu kaybetmedi.
bana söyleneni bende sana söyliyim;
durolarla yaptığın kilometrelere acıyıcaksın.

Duro lastik pişmanlıktır ... :pl:

Arkadaşlar biraz sakin kullanın. Üstündeki durolarla 18.000 km oldu Allah nasip etmesin hiç düşmedim. Yani iyi lastik. :)

al benden de o kadar 2 kişi viraj da da güzel tek kişi fazla ekşın a gelmez ...

yağmurda ki performansından memnun kalanı görmedim. kuru zeminde ani kontralarda da ön lastik yeri iyi tutamıyo. virajda yavaşlamak için arka frene dokununca anında drift moduna geçiyo.

F54

en sevdiğim yanı da kuru asfaltta arka frene basınca caykk laması ...

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar aranızda cbf'i satıp cc büyütmek isteyen var mı ? :) Varsa hangi modelleri almayı düşünüyorsunuz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar