Kocaeli İl Temsilcisi
teşekkürler hocam ..şu 1000 km yi bi yapabilseydim![]()
Ben aldığım zaman motoru havalar hep yağmurlu ve soğuktu . 2 ayda yapmıştım rodajı
teşekkürler hocam ..şu 1000 km yi bi yapabilseydim![]()
arkadaşlar bu depo sakin gidiyorum. yarıya geldi ve 200kmde.
aynen hocam ..rodajı bitirmek istiyorum ama olmuyo..birde lastiklere taktım kafayı..herkez durolardan şikayetci..michelin tavsiye ediyo..ne yapsam bilemedim..
hocam nasıl düştün..kaygan zemin mi..şimdi iyice korktum değiştirmem lazım..karar verdim![]()
8,000 km'de bir hava filtresi ve bujinin değişmesi gerekiyorSakin kullanımda 400 km ye yakın gidiyorBenim rodaj dönemindeyken 421 de yedeğe düşmüştü
Şuan depoyu fullemeden önce de 384 te mi ne yedeğe düştü . Bakalım bu sefer kaçta düşecek . Gerçi hala 80 100 km arası kullanıyorum :cherry: Motorun gücü yetmiyor artık 100 km'den sonra . 250 cc'yi aramaya başladım şimdiden
![]()
Bu arada arkadaşlar bizim motorun hava filtresi kaç km'de bir değişmesi lazım ?
8,000 km'de bir hava filtresi ve bujinin değişmesi gerekiyor
hocam nasıl düştün..kaygan zemin mi..şimdi iyice korktum değiştirmem lazım..karar verdim![]()
hocam ben durolarla düz yolda giderken düştüm. ilk 2bin km içindeydi. michelin taktım şimdi 12bin oldu. sınırları zorladığım anlarda dahi yol tutuşunu kaybetmedi.
bana söyleneni bende sana söyliyim;
durolarla yaptığın kilometrelere acıyıcaksın.
Arkadaşlar biraz sakin kullanın. Üstündeki durolarla 18.000 km oldu Allah nasip etmesin hiç düşmedim. Yani iyi lastik.![]()
al benden de o kadar 2 kişi viraj da da güzel tek kişi fazla ekşın a gelmez ...
Bende duroları 20.000 km kullandım değiştirdiğinde farkı görünce keşke daha önceden değiştireymişsin diyeceksinArkadaşlar biraz sakin kullanın. Üstündeki durolarla 18.000 km oldu Allah nasip etmesin hiç düşmedim. Yani iyi lastik.![]()