Rodaj sadece motor blogu olarak dusunmeyın aldıgını motor sıfır herseyı yenı fren balatasından sanzuman dıslılerıne kadar hepsını bırbırıne alısması veya bır hata varsa orn sıkılmamıs vıda , bunların ortaya cıkması

kıtapcıktada cok net gecıyor orj ıngılızce olanında ılk 300 mıl yada 500 km sert kalkma sert durma anı hızlanma sonra ne ıstersen yap. bugun bız Servıste dısk balata degıstırdıgımızde bıle ılk 100km anı fren yapma surtunerek bırbırıne alısan parcalar anı tepkı gormesın dıyoruz hepsı bu yanı... Yoksa sız 600kmde 10bın devre cıktınız dıye merak etmeyın motor yag yakıcak degıl . Hee yakıcagı varsa zaten yakar sızlık bırsey olamaz...
Yok ben Motor Blogundaki Rodajdan Bahsediyordum Diğer kısımlar dediğin gibi....
Aynen öyle dostum, parçaların uyum sağlaması içindi, fakat günümüzde eskisi gibi değil rodajlar
Araçlar artık fabrikada tamamlıyor rodajı
Bi zahmet motosiklette 500-600km
otomobilde de 1000km sert kullanmayın

Zaten yeni mal pek hor kullanılmıyor 1-2 hafta ardından vur kırbacı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Parasının hiç önemi yok bana touring oturumlu, hafif, sıralı 4 silindirli, sport görünümlü, modern tasarımlı, hem şehir içinde hem de şehir dışında uzun yolda rahat kullanabileceğim, konforlu, agresif olmayan bir motor önerebilir misiniz? Cbr650f den sonra ne alacağımı bulamadım.
Ahh şuna bir de çift göz yapsalardı ya

Sezon bitecek neredeyse,
Haziran sonu da gelmezse istemeye istemeye yeniden 600RR alacağım sanırım
1 Sezon biner satarım, seneye 650F çoğalmış olur, rahat rahat alınır.
3-4 ay birazcık bel ağrısı çekeriz
500R'ı nasıl yapmıslar anlamıyorum
500cc yapıp 47hp nedir ya bari 60-70 arası olaydı
nasıl bu kadar kısmışlarki
Zaten 250R var giriş seviyesi için
600RR fazla diyen için de 650F var
250R ile 650F arası için 60-65hp'lik bir şey yapılmalıydı
Ninja300 39hp verıyor 300cc ile bunlar 500cc ile 47 vermişler
pahalı görünsede (21.600)
bayiler 20.250'ye bırakıyor pazarlıkla
ikinci elde şuan 18.000 almak mümkün (2014 model) bu rakama mantıklı hale geliyor geliyor, abs falan standart sonucta
Bir de adam gibi renk getirselerdi ya
her yerde ya siyah ya da gri
Racing dediğin biraz renkli olur Cıbır Cıbır olur