Megelli kullanıcısı olarak sana birkaç şey söyleyeyim. Birkere megelli 250R videosuna takılma derim.
Bende SE versiyonu var. Hiçbirproblem yok. Sadece depo üzeri plastikte soyulma yaşadım. Onu da kolayca halletik.
Görüntü var, ses var. titreşim yok diyemem ama indiğin zaman çişini tutabiliyorsun

ayakklıklarım videodaki gibi sallanmıyor.
Gösterge yine koso fakat eskisinden farklı.
Genel olarak motoru işçiliği idare eder. Zaman zaman içime sinmeyen bazı şeyler görüyorum ama support alabiliyorsun.
oturuş pozisyonu alışana kadar biraz sıkıntılı ciddi bir racinge oturuyor gibisin. Bazen depo üzerine yatma eğiliminde bulunabiliyorsun.

artçı ile yolculuk etmedim. İki kişi nasıl gider birşey diyemiyorum ama tek başıma 140 gördüm. Tabi anlık bir çıkıştı.
Gidon bazen sıkıntı olabilir. Bence yeterince dönmüyor.Parmaklarım da sıkışmadı depoya

ellerim ufaktır belki.
motoru 4-5 bin devirde rahatlıkla tutup gidebiliyorsun. Vites geçişleri çok iyi. 2013 model benim motorum. İyileştirilmeler yapılmış ve bence çok yerinde olmuş. Birkaç ufak mofidikasyonu daha var. Yaptırınca burdan bilgi vereceğim.
Pulsarın oturuş poziyonu daha rahat gibi duruyor. Binme şansım olmadı fakat bizim şirkette en az iki kişi aldı. Memnun olduklarını biliyorum.
Senin kararın ben camgöz'ün verdiği her cevaptan tatmin oldum. Herşeyin bir çöüzümü ve karşılığı mevcut. Parça sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Belki biraz pahalı olabilirler ama ulaşılamaz değiller şuan.
İmkanın varsa önce iki motoru da sür derim. Öyle karar ver.