Ben de Megelli kullanıcısıyım, bir kere o AEA videosunda anlatılan çoğu şey motorda mevcut değil. Yalnızca motorlar ilk piyasaya sürüldüğünde birkaç sorun mevcuttu evet, fakat servislerde halledilebilecek türden sorunlardı. Onun haricinde video'nun abartılı olduğunu bilin.
Karşılaştırdığınız bu iki motor tamamen farklı tipte, farklı amaca yönelik motorlar. Ben olsam düşünmeden Pulsar alırım, ama bu Megelli asla alınmaz veya alanın elinde kalır demek değildir. Eğer CBR ve YZF sahiplerini gerek görünüş, gerek ses, gerekse sürüş hazzı bakımından utandırmak isterseniz pekala alınır
Bu 3. motorum, diğer 2 motorumda olduğu gibi ufak tefek şeylerin haricinde bir sıkıntı açtığını görmedim ama amortisörlerin sertliği bakımından pek Türkiye şartlarına uygun motor olmadığını düşünüyorum. Pulsar ona göre çok yönlü bir motosiklet duruyor. Tercih senin yani kimseyi takma alırken, aksi halde aklın diğerinde kalacak 
Karşılaştırdığınız bu iki motor tamamen farklı tipte, farklı amaca yönelik motorlar. Ben olsam düşünmeden Pulsar alırım, ama bu Megelli asla alınmaz veya alanın elinde kalır demek değildir. Eğer CBR ve YZF sahiplerini gerek görünüş, gerek ses, gerekse sürüş hazzı bakımından utandırmak isterseniz pekala alınır