8. Geleneksel Yuvacık Gezisi duygu düşünceler

Super Moderator
Harika bir gündü katılım gösteren tüm iki teker sevdalılarına teşekkürler
ayrıca Oktay Motora servis desteğinden dolayı çok teşekkürler kazasız belasız gittik geldik
aşırı sağanak yağışlı bir yol tecrübesi oldu hepimize birlikte herşeyi paylaştık teşekkürler tekerinize sağlık

nesi harikaydı allaseniz bi anlatında bizde bilelim...:p Yuvacıkda Altın Madenimi buldunuz yoksa...:p

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
mıllet evlerden su cıkartmıs haberlerde soyluyor ucak seferlerı ıptal olmus abı yoksa gelırdım valla

valla size acaip özendim sizle gelebilmeyi çok isterdim ama arıza sebebiyle levent bpden dönmek zorunda kaldım ( iyiki dönmüşüm eve geldiğimde ne rezervuarda nede radyatörde su kalmamıştı bütün antifreeze sol bacağıma dökmüş,kimsenin aklı kalmamış oldu bende) kısmetse seneye artık diyorum :)

Bende gelmek için her şeyi ayarlamıştım fakat hava muhalefeti olayı terse dondurdu. Bu tarz gezilerin daha sık olmasını diliyorum. Bakacak olursak diğer sitelere daha bol gezi düzenliyorlar. Biz de yapmalıyız düşüncesindeyim.

geliyor arkadaşlar videoyu yüklüyorum :)

YPRN8j.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

yalnız video 3.3 GB görüntü kalitesini düşürmemek için bu şekilde direk upload ediyorum biraz beklicez arkadaşlar

Doğruyu söylemek gerekirse, anlamsız bir ısrarla ertelenmemiş ve nedenini bilmediğim bir şekilde çoğu birbirini tanımayan birkaç adam macera aramış.

Tebrik ederim büyük cesaret. ama şahsi fikrim barajın kenarındaki yolda zevkle sürmek varken böyle bir havada neden hala iptal edilip ertelenmediğini anlamadığım bir gezi riskliydi.

Katılanları tebrik ediyorum, umarım yeni ve güzel arkadaşlıklar edinilmiştir.

(Bu arada erteleme ile ilgili ileri tarihlerdeki aksaklıklardan kimse bahsetmesin lütfen, bu sitedeki tek yönetici Alper değil ihale ikinci yılından itibaren sırtına kaldı ama basbayağı başka biri de organize edebilirdi.)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Alpere uymuyor ileri haftalara ertelemek..tesisdekilerde şaşırmıştır..100 motordan aşağısı gitmedi hiç oraya..muhtemelen tahminimce admin Skul Erhan bile gitmedi..harbi komedi..

BİRDAHA MT'NİN DÜZENLEYECEĞİ HİÇBİR ETKİNLİĞE KATILMAMA KARAR ALDIM ! -1

Sanirsam herkes ileri haftalara ertelense daha cok katilim olacaginin farkinda.. duyuru basliginda 5 sayfa ayni seyleri yazdiktan sonra gezi fotograflari basliginda da ayni seyleri yazmanin mantigi nedir cozemedim..

BU KADAR İNSANIN ERTELE DEMESİNE RAĞMEN İNATLA GEZİYİ ERTELEMEYEN MODERATÖR ALPERİDE KINIYORUM

Ceyhun ve ben, yağmur dindikten sonra gittik. En azından çay a ve 2 muhabbet etmeye yetişebildik. 1 saat için gitmiş olsak bile bizim açımızdan gitmemize değdi.
1375765_10203149441750334_4404142866709850378_n.jpg

10371464_10203150248530503_22151389385148367_n.jpg

gayet keyifle sürdük o baraj yolunda sadık bey videoyu yüklüyorum şimdi sizde keyifle seyredebilirsiniz bizim sırılsıklam ama bi o kadar keyif aldığımız gezimizi kuru koltuğunuzdan ;)

ve ben eminim kalabalık artsa bu kadar keyif alamazdım gayet birbirini düşünen olgun insanlarla bu geziyi düzenledik kimse kimseyi bırakıp gitmedi sanki önceden defalarca konuşmuşuz gibi

Son düzenleme:
BİRDAHA MT'NİN DÜZENLEYECEĞİ HİÇBİR ETKİNLİĞE KATILMAMA KARAR ALDIM ! -1

MT gezi mi düzenliyor? Sözde geleneksel geziye 8-10 kişi katıldı inat yüzünden. Ulem kendi grubumla gezmeye gittiğimizde 10 kişi oluyoruz zaten. MT nin gücü adınaaa :bestmt:

gayet keyifle sürdük o baraj yolunda sadık bey videoyu yüklüyorum şimdi sizde keyifle seyredebilirsiniz bizim sırılsıklam ama bi o kadar keyif aldığımız gezimizi kuru koltuğunuzdan ;)

ve ben eminim kalabalık artsa bu kadar keyif alamazdım gayet birbirini düşünen olgun insanlarla bu geziyi düzenledik kimse kimseyi bırakıp gitmedi sanki önceden defalarca konuşmuşuz gibi

Umarım hep böyle insanlarla sürersin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar