ben yaklaşık 1.5 ay önce aldiğim xmax 250 2014 kasa yaşadıklarımı şikayet ve sevdiğim yönlerini sizlerle paylaşiyim
1.Motor bi kere çok yüksek normal scooter lara göre benim boyum 1.88 arkaya doğru oturuduğum zaman ayak uçlari deyiyio yere. boyu kısa arkadaşlar dikkat etsinler ani durus ve durmalarda devirebilirler.
2.motorun ön konsoldaki torpidolar çok kalitesiz kilitli olan değilde öteki torpido en ufak bi sarrılmada kendiliğinden açılıyo yüksek suratte kapamaya çalişirken bi kaç kere kaza atlattım.
3.frenler çok fena :d (abs siz olanlar için) yeni kullananlar için biraz sıkıntı yaratabilir frenler çünkü çok sertler ben daytonayla konuştuğumda rodaj dan sonra düzelir demişlerdi 3000km oldu hala ayni bakıma götürünce tekrar bi sorcam motorun durmasını istiyosanız baya bi asılmanız lazim
4. ön cam güzel ama rüzgar direk suratınıza geliyo o benim boyumdan kaynaklaniyo olabilir.
5. motor max speed 98 kilo yum yaptığı hız 135dir arkadaşlar düz yolda internette 160 fln yapan var hikaye.yokuş aşğa yolda 150 max.
gelelim iyi yönlerine
1.motor çok ama çok güzel görünüyo bunu söylemem lazim yane görüntüsü inanılmaz güzel olmuş
2.Dijital göstergeler çok güzel ve ihtiyacınız olan herşey var yakıt akü hava kaç kilometrede ne kadar yakıcaksınız fln daha bi ton ve ayarlar gaz kolunun ordan yapılıyo oda extra bi konfor sağlıyo
3.sürüş keyfi inanılmaz hiç bi scooter da olmayan bi sürüş keyfi var dönüşleri çok güzel yapabiliyosunuz lastikler büyük güven veriyo.
4.motor geniş totonuz çok rahat ediyo artçı içinde sizin içinde geniş ve rahat. geniş olmasi sizi korkutmasin trafikte güzel aralardan giriyo çıkıyo.
5. bagaj kullanışlı ve büyük 2 kapalı kask aliyo eve ama extra bi çanta fln diyolar o yok çünkü kapağan altında 2 tane uzayan bişey var o engenliyo ama bi yere gittiğiniz zaman kask mont eldiven fln yok o güzel.
6.motorun sesi hiç yok yane uzun yolda sizi rahatsiz etmiyo zıırrrrr sesi fln.amortisörler biraz sert ama o zamanla alışıyosunuz.
7.aynalar yeterince güzel gösteriyo extra almaniza gerek yok bence.ben çok memlunum.
8.akşamlari ışıklar emin olun bi araba kadar aydınlatiyo

baya baya yolu tamamen aydınlatıyo çok hoşuma gitti.
9.stoplar led.çok güzel gözüküyo arkadan ve uzun olmasi da güzel.sinyaller güzel yerinde hiç bi eksiği yok.
10.benzin bi kaplama var kilitli!!! açıyosunuz sonra çevirmeli bi kapak daha o güzel ve güvenli kolay da aynı zamanda.
11.gaz tepkisi tam yerinde gazı açında hissetriiyo o güzel.
Şimdilik bu kadar bunlar benim düşündüklerim başka xmax 2014 sahibi olan arkadaşlar eksiği veya orda öyle değil şöyle fln derler yorumlarını beklerim
Herkeze kazasız belasiz iyi sürüşler