Pek bir güzel gezmişsiniz Berkay, ama ne de güzel gezmişsiniz, çok iyi gezmişsiniz hatta
Daha nice geziler kazasız belasız inşallah![]()
Çok güzel bir gezi yapıp, çok güzel fotoğraflar inçekip, çok güzel anlatmışsınız. Tebrik ederim. Eğer günün birinde tekrar yaparsanız, Muğla Akyaka'ya da uğramanızı ve misafirim olmanızı isterim. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim. :cat:
Eline, bileğine, motoruna, cebine ve midene sağlıkKocaman bir alkış
)) Cbf daha uzun turları hakeden bir motosiklet
) İnşallah daha uzun ve keyifli geziler sizi bekler.
))
Müthiş bir gezi. Buradaki 10 kişiden 9'unun hayalidir muhtemelen. Güzergahta güzel.
Paylaşım için teşekkürler.
Öğretmenevlerinde kalmak için öğretmen olmak gerekiyor mu? Yani sıradan bir vatandaş olarak gitsem bende kalabiliyor muyum uugun fiyatlarla?
İş yerindeki kısıtlı internete ve kısa öğle molamıza rağmen tek solukta okudum yazınızı. Hem kıskandım hem beğendim. Tebrik ederim. Yakıt ve kilometre dışında kask ve ekipmanlar ile ilgili de detay verebilir misiniz? Bende yakınlarda CRF 250L ile Fethiye planlıyorum. Yazınız çok yardımcı oldu, bu eksik detaylarda gelirse tecrübelerinizle güzelce hazırlanırım.
Soa Bey ( isminizi bilmediğimden ) ben Çanakkale' de konusu motosiklet olan radyo programı yapıyorum. Her Salı 21.00-23.00 arası "MotoSohbet". Dolayısıyla bugün de Salı ve akşama yayın var ve bu paylaşımlarınızdan az da olsa programda bahsetmemde bir mahsur var mı sizin için diye soracaktım. Tavsiyeleriniz, paylaşımlarınız çok beğenilecektir. özellikle yakıt ile ilgili kısım![]()
Berkay Bey çok memnun oldum ben de Huri. izin verdiğiniz için teşekkürler. Bu arada işleriniz yüzünden Çanakkale' ye gelemediğinizden bahsetmişsiniz, çok şey kaçırdınız inanın. inşallah tekrar Çanakkale'ye yolunuz düşerse, gelirseniz tanışır, Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği olarak hep beraber gezeriz. Her zaman bekleriz. Bu arada yerel radyo, hayalinzdeki kadar meşhur edemicem malesef sizi![]()
gezinizin tamamını muhteşem buldum,16 haziran itibari ile bende bu güzergah üzerinde gezi planlıyordum benim için önemli bir rehber oldu,tamamını beğenerek okudum ve izledim,benimde cbf 150 motorum var,2013 yılında güney marmara ve egebölgesini (izmire)kadar olan kısmını gezmiştim bu yıl izmirden başlayıp antalya 'ay kıyı şeridinden gezeceğim nasip olursa,sizin geziniz bana değişik fikirler verdi,ben tamamıyle çadır kamp larda kalacağım ve 6 gün gezeceğim,ben eskişehirde ikamet ediyorum,benim gezilerimi zamanınız varsa bakmanızı öneririm,sizede bu geziyi bizimle ,tüm motorcu arkadaşlarımla paylaştığınız için teşekkür derim,10 numara bir geziydi,saygılar...:thumleft:
Son zamanlarda gördüğüm en güzel gezi tebrikler.
Bu arada fotoğraflar telefondanmı çekildi? netliği ve kontrası çok beğendim.