Mudanya-Kurşunlu arası mini bir gezinti :)

Merhabalar arkadaşlar. Benimki gezi sayılmaz gezinti olabilir :)
İzin günümde bi ufaktan turluyayım dedim.
Motosikletimin gücü nedeniyse ne kadar istesemde gezilere katılmıyorum
İster istemez çömez kalıyor çünkü :)
Bursa mudanya-kurşunlu Turistik olarak gezinebilen ve göç alan bölgelerdir
Temiz havası nedeniyle özellikle :)

125 cc ile 6 tl lik bir yakıt tüketimim oldu gayet kısa ama bol manzaları bir yol,Yeşillik temiz hava :)

Buyrunuz efendim resimler :p

43hi.jpg

hov0.jpg

rf4s.jpg

n2kf.jpg

2qut.jpg

968it.jpg

3wmn.jpg

6dy5w.jpg

2lrfa.jpg

oxfhw.jpg

ucn7.jpg

nuza7.jpg

tvyh.jpg

dofo.jpg

s6mr7.jpg

z3ri.jpg

jucv7.jpg

tjlx.jpg

fii3.jpg

4di5.jpg

fhfwn.jpg

9p5r4.jpg

9r2d.jpg

bence motorunuzdan çekinmeyin sizinle bir haraket etmeyen grup grup olmaz zaten illaki uyumlu birilerini bulursunuz. Motorunuz çok güzel hatta. benimde ybr 125 bizde 100 ü geçemiyoruz ama sağolsun 600f li arkadaşlar bile bekler gerekirse yavaş gider :)

Yorumalar için teşekkür ederim :)

@kemboo Yok bursa grubuna lafım yok gerçekten bakıyorum gezilerine sanmıyorum bi sıkıntı olsun beklemesinler iyi insanlar

ben kendim çekiniyorum engel olmak istemem :)

inşallah Burgmandan sonra ^^

İnegöl kurşunlumu :D Eskişehir yolu üzerindeki (Küçük sanayi sitesi ana asfalta çıkan yer) BP ye uğrasaymışın keşke. Orda garsonum. Çay köfte bişeyler ısmarlardım

İzmir İl Temsilcisi
Cok guzel yerler eline sağlık bu guzel yerleri bizimle paylastigin icin :)

Minik ama güzel bir gezi olmuş.Eline,ayağına sağlık abi,kazasız sürüşler dilerim..

İnegöl kurşunlumu :D Eskişehir yolu üzerindeki (Küçük sanayi sitesi ana asfalta çıkan yer) BP ye uğrasaymışın keşke. Orda garsonum. Çay köfte bişeyler ısmarlardım

eyvallah hocam malesef mudanya-kurşunlu arası o güzergahta değilim :)

Güzel gezi olmuş. Scooterinizden çekinmeyin. Aklınızın kestiği her yere gidebilirsiniz. Büyük cc ve birazda kalabalık motosiklet gurubu ile geziye katılmanız sıkıntı olabilir ama yalnız çok iyi yol yapabilirsiniz. örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/49677-suzuki-an-125-scooter-ile-900-km-marmara-gezisi.html

açıkçası çok şaşırdım şuan. ben bu scooteri yolda bırakmasın diye almıştım :) :)
iyi destek oldu bu içimi rahatlattı teşekkür ederim

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
açıkçası çok şaşırdım şuan. ben bu scooteri yolda bırakmasın diye almıştım :) :)
iyi destek oldu bu içimi rahatlattı teşekkür ederim
Küçük motosikletle gezi yaparken umulmayanı yapıyorsunuz buda daha fazla heyecan katıyor. Anısı da güzel olur.
Motosikletin bakımlarını yapın, dikkatli ve sabırlı olun keyifli keyifli gezin.
Bisikletle uzun yol yapmış birine bunca yolu bisikletle yapınca ne buldun dedim.
Benim torunuma anlatacak bir hikayem var demişti.

Abicim bende de ayni motordan var bordo renk resim atmayi ogrenirsem koyarim:) bence hic korkma japon mali motor. ben daha bugün 120 km falan yaptim 2 kisi ciktik. dene bi derim.

Asjkgf

Arabayla buraları gezmiştik ama yaz sıcağında araba içinde hiçte hoş olmamıştı. Bu 2-3 hafta içinde drift alıp bu yaz buraları gezmeyi düşünüyorum. :)

Son düzenleme:
suzuki an 125 le uzun yol yapamam diyorsan daha motorunla aranda bağ kuramamışsındır bence :)

Hocam uzun yol korkusu değil benimki Kendim motosikletin limitleri dahilinde gitmek istemiyorum ileride cc yükseltirsem şayet :) Şimdilik tek tabanca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar