Yamaha MT- 09 Radyatör Koruma Çalışması

Hakikaten güzel olmuş :)
şahsi fikrim, artçı selesi bi kaplamayla turuncu yaparsınız, bence çok hoş olur :)

Teşekür ediyorum, aslında paylaşmamdaki amaçta buydu yeni fikirlere açığım sizlerin tavsiyeleriyle yapabildiğim kadar değişiklik yapmak isterim. Artçı selesi işini düşüneceğim aslında fena olmaz :) fikir için teşekür ederim :cat:

motordaki vidaları turuncu ve ren hortumlarıda truncu olursa çok güzel olur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mükemmel olmuş,emeğinize sağlık.

Teşekür ediyorum, aslında paylaşmamdaki amaçta buydu yeni fikirlere açığım sizlerin tavsiyeleriyle yapabildiğim kadar değişiklik yapmak isterim. Artçı selesi işini düşüneceğim aslında fena olmaz :) fikir için teşekür ederim :cat:

Müsadenizle resmi çaldım. :)
Ve şöyle birşey yaptım, beribenzer :) maksat fikir versin de, sizi hevese getirsin :)

Güzel Çalışma Elinize Sağlık, Satışa Çıkartıp Üründen Elde Edilen Para İle Değil Benzin, Motor Ücretini Bile Karşılarsınız :)

Müsadenizle resmi çaldım. :)
Ve şöyle birşey yaptım, beribenzer :) maksat fikir versin de, sizi hevese getirsin :)
[url]http://i.hizliresim.com/oQdO49.jpg[/url]

wayy kardeşim benim harika çizmişin,süper duruyo aslında geniş bi zamanda onada bi el atayım artık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

sende ne cevherler varmış yunusum benim motora da istiyorum bir tane :thumleft:

:) Ayıp ediyosun bilal abim baştacısın ne zaman istersen hallederiz hemen :mrgreen:

yeni konu açmak istemedim r25 için radyatör koruma alıcam montajı nasıl oluyor acaba
basit bişeymi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar