Teşekkürler .Allah hayalini kuran herkese daha güzellerini nasip etsin
Arkadaşlar bende bugün itibari ile beyaz pulsarı aldım . haftaya çarşamba motor adanada olacak ancak söylemek istediğim en önemli şey bu motoru almak isteyen merak eden araştıran arkadaşlar mutlaka gidip görerek degerlendirsinler çünkü motor resimlerde göründügünden çok daha heybetli ve güzel .
Vidoda bi ara 140 gördüm sanki...![]()
şimdiden 156 gösterdiler motor açılınca demek ki 165 rahat yapacak.
alıntıdır.
Ramız Zvkr "bakımdan sonraki ilk toop speed denemem hafif motorun üzerine yatarak 156 km hız 10500 devirde tünele girdim tünelde 165 e çıkabilirdim tünelde 10 km fark ediyor rüzgarsız ortam çünkü ama malesef önümde araba vardı gazı kesmek zorunda kaldım motorum şuan 1030 km de"
dişli değiştirip 170'i gözüne kestirenler var.
alıntıdır.
Ramız Zvkr "bakımdan sonraki ilk toop speed denemem hafif motorun üzerine yatarak 156 km hız 10500 devirde tünele girdim tünelde 165 e çıkabilirdim tünelde 10 km fark ediyor rüzgarsız ortam çünkü ama malesef önümde araba vardı gazı kesmek zorunda kaldım motorum şuan 1030 km de"
dişli değiştirip 170'i gözüne kestirenler var.
Bu kanuni servisleri var olduğu sürece Pulsar çok çeker demiştim de inanmayanlar olmuştu. Dakka bir gol bir. Dün Erol bakım için Yeşilyurt motora gitmiş. Yetkililer bakim yapmamak için ellerinden geleni yapmışlar. Cuma günü gel suan yapamayız, istersen internetten en yakın servisin adresini alıp gidip yaptıra bilirsin şeklinde konuşmuşlar.. bunu yapacakları belli idi. Erol isyan etmekte haklıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
Erol un dediğine göre konuşma usluları da çok yanlış. Önce müşteri memnuniyeti olmalıdır.
90 km hızdan sonra tasarruflu yakıtın dışına çıkar normal yakmaya başlar ama nekadar yakar bilemembenim merak ettiğim bu motorla sabit 120-130 km lerde gidince az yakışı ne olur ve bu hızlara cırtlamadan çıkabiliyor mu
90 km hızdan sonra tasarruflu yakıtın dışına çıkar normal yakmaya başlar ama nekadar yakar bilemem
130 km ye rahat çıkıyor ve uzun bır sure bu hızda tutuna bılıyor ve hatta uzerınede çıkabılıyoryoldurumu rüzgar yönü vs vs etkenlerde önemli tabi.
Su "SON HIZ" meselesinin gündeme çok taşınmasını doğru bulmuyorum. Motosiklet kullanımına daha yeni başlayan arkadaşlar var. Son hız motosiklette en önemsiz şeydir. Hız isteyen deneyim kazanır gider kendine 600-100 cc motor alır. 200 cc seviyesinde bir motosiklet şu kadar bastı bu kadar gidiyor demek acemi arkadaşlar için çok tehlikeli. Bu motorun kapasitesi belli son hız fabrika muhendisleri tarafından önerilmiştir. 130 lastigi olan bir motorla pist koşulları olmadan 150 üstü hız yapmak son derece güvensizdir. Hızdan çok motosikletin kalitesi, kullanım dinamikleri , verdigi sürüş zevki ve/veya şuan halihazırda kocaman bir soru işareti olan yetkili servislerin bu motora nasıl hizmet verdiklerini konuşursak daha iyi olur kanaatindeyim.