Yolunuz İstanbul'a düşerse, ilgilenmeniz halinde bayimizde Pulsar 200NS' i test etme imkanı bulabilirsiniz.
Esas sen ikisinide kullandın sen paylaş dostum.Daha aydınlatıcı olur,Pulsar'ı alıncada üçünün karşılaştırmasını bekliyoruz mutlaka.discover konusunda test ile ilgili görüşlerini paylaşır mısın.. özellikle CBF kullanıcısı olarak
motoru aldin mi ilk 6 ay cok dikkat etmelisiniz
5.5 ay oldu ben alali
EKONOMİ kardeşim büyük geçmiş olsun. Panik fren çalışmaları yap bol bol.
bence sen daha cok dikkat et
7000+ tl lik motor sen deki
panik fren çalışması yaparken dusmeyim gene
arka freni kesfetmek gerek
eş zamanlı fren denemeleri yapmam lazım
ayni anda iki freni de kullanmaya alistirmaliyim kendimi
ön frene basarken teker düz olmalı
dizlik koruma isini iyi yaptı
sana da oneririm
azıcık cizilmis belli belirsiz
arkadaşlar iyi ki pulsarim yok o kadar mutluyum ki anlatamam
pulsar olsaydi masraftaydik anlasilan
pulsara koruma demiri takilabiliyorsa takin derim
korumaliklarinizi takmaniz yarariniza
bugün önüme bir araç kırdı
onun onundeki de durunca veya sert fren yapinca onume gecen araba ani fren yaptı
ben de asildim on frene
teker kitledi kurtaramadim yan yatırdık motoru
ALLAH a şükür ki ondeki araca toslamadim (carpmadim)
gerci trafik sigortasi oduyor diye biliyorum da masrafı
ugras dur moduna girmedik cok şükür
bende birsey yok cok şükür
kask
dizlik koruma
dirseklik koruma
eldiven takmamistim yere vurdum avuc icini ezik cizik yara yok onda da az bise acıdı
bi baktim pantolon yirtilmis diz kapagi ile ayakkabi arasi
yav ne zaman oldu bu diyorum kendi kendime haaaa diz korumayi alttan giydiydim akilli ustten giysene
daha sonra farkettim arka cepten de yirtilmis pantolon
cuzdan kalin ondan kurtardik orayi da elhamdulillah
cuzdan yastik gorevi görmüş arka cepte cuzdan tasinmaz diyenlere ithaf olunur
normalde sehirici dizlik dirseklik koruma takmazdim da sehir disi gezisine gidiyordum hep takmak lazimmis demek ki
body armour lazim bi de veya ceket
ya kalca koruma almaliyim veya sol cebe de bir cuzdan
benim hatam nerde
on ve arka freni birlikte kullanmamak
takip mesafeme nasil dikkat edecegim adam kiriveriyor önüme
ha bir de abs arabamda var da motorumda yok çinliler ucuza taksalarmis ya
motorun koruma demiri takiliydi boyasi kazinmis
depoda falan bise yok
egzozun ucu ezilmis
egzoz koruma surtmus
ne bicim bir egzoz koruma ise anlamadim egzozu eksik koruyor ucu açıkta
artci ayaklarina metal büyük basamak olsa egzoz ucu da yamulmazdi
siyah sprey boyayla fis fis tamam
on lastigi degistir diyenlere kulak tikadik
naylon lastik cirt kayıyor
gerci kaymayan lastik var mi
motoru aldin mi ilk 6 ay cok dikkat etmelisiniz
5.5 ay oldu ben alali
Ön lastik naylon ise teker düzde bassa yatırıyor, iki defa başıma geldi ikiside yoldaki kasisleri geç fark edip frene asıldığım anda oldu
"EKONOMİ" çok geçmiş olsun Allah korusun bizim kabileyikazasız belasız inşallah...
http://vimeo.com/94631771
motorun spor görünümü, yok motor yatmıyo kalkmıyo diye orta ayaklığı sökenlere ithafen, reklamlarınızda izlediğimiz GÖSTERİ MOTORLARINIZın orta sehpası mevcuttur, Ekrem Bey orta ayaklık konusunda bajaj ile anlaşılamadığını çıkıp delikanlı gibi söyledi zaten kendisini saçma bahaneler üretme konusunda yormadığı için tebrik ederim, bikez daha saygı duydum. ama kimsede çıkıp yağ çekmek için böyle daha güzel oldu dememeli, marka fanatikliğinin luzumu yok, insanları yanıltmayın. bende 5 yıllık mondial kullanıcısıyım ama kimseye öyle şiddetle tavsiye etmiyorum
Arkadaşlar dün 500 km. bakımını yaptırdım.
Rodaj döneminde yakıt yüketimi 2,45 litre/100km (476 km, 11,7 litre).
Yakıt ölçümünü deponun ağzından 1cm böşluk kalana kadar doldurarak yaptım.
5000 deviri ve 60km hızı geçmedim, bazen gereksiz ara gazlar verdim.
Aşırı yüklenilmediğinde 3 litre yi geçmeyeceğini zannediyorum.
Serviste edindiğim bir kaç bilgiyi paylaşmak isterim.
Gittiğim servisin ustası daha o sabah 6 günlük eğitimden yeni gelmişti.
Eğitimde motora ve teknolojisine hayran kalmış.
Anlata anlata bitiremedi. Hatta samimi olduğu diğer bazı müşterilere motorlarını değiştirdiklerinde Pulsar dan başka motor alırlarsa onları servise sokmayacağını söylüyordu.
Eğitimde test aracı olarak kullanılmış 2 adet pulsar motoru sökmüşler. Birinde hiçbir problem yokmuş, birinde sadece piyanolarda hafif bir şey varmış. Kolay kolay bu motora zarar veremezsin, korkma diyordu.
Dediğine göre Bajaj firması Türkiye piyasasını çok önemsiyormuş ve ilk enjeksiyonlu modellerini bizim üretmişler. Hindistanda Pulsar lar halen karbüratörlü üretiliyormuş.
Bütün kontrollerin elektronik beyin tarafından sağlandığını, motor sıcaklığının bile müşür ile değil elektronik beyinden kontrol edildiğini söyledi. Motor kolay kolay hararet yapmıyormuş ama aşırı zorlayıp hararet yaptırsak bile elektronik beyin motoru stop ediyormuş. Yaklaşık 10 dk sonra tekrar çalıştırabiliyormuşuz.
Yarış motorlarında kullanılan bir teknoloji ile motor düştüğünde yangın tehlikesine karşı benzin akışını kesmek için &0 dereceden fazla yan yattığında benzin otomatik olarak kesiliyormuş. Bir süre bekledikten sonra tekrar çalıştırılabiliyormuş.
Orta sehpaya önceki motorlarımda çok alıştım. Pulsara da takmak istediğimi söyledim, başka marka modelden uydurabilirmiyiz diye sordum. Kesinlikle önermediğini, virajlarda biraz fazla yatınca orta sehpanın yere değdiğini söyledi.
Yavaş yavaş bırakacağım bu çinli motorların tamir işlerini, kaliteyi biraz yükseltmek lazım artık diyordu.
Aklıma gelenler bunlar.
Ekrem bey Hintli bir siteye göre, Pulsar 200NS FI (Türk Versiyonu) KTM Duke 200'ün enjeksiyon sistemini kullanıyormuş ?
Doğruluğu var mı ?
Öncelikle reklamlarda motoru fazla yan yatırmıyorlar, ön tekere ve arka tekere kaldırıyorlar.
Bulunduğum yerde benden 2 hafta önce ilk partiden pulsarını teslim alan arkadaş orta sehpanın bu motora hiç yakışmadığını ve söktüreceğini söylemiş. Bu kişiye ulaşabilsem orta sehpasını isteyeceğim. Kaldı ki bu arkadaş bu foruma da yazı yazmıyor. Yani fikir tamamen kendi fikri, yağ çekmek gibi bir durumu yok.
Mesela arka çamurluk içinde farklı farklı beğeniler var. Ben arka çamurluğu bu motora çok yakıştırıyorum. Ama hiç yakıştırmayıp alır almaz çamurluğu sökenlerde var.
Beğeniler ve düşünceler farklı farklı olabilir. Ama "yağ çekmek" gibi bir üslup bu foruma yakışmıyor. Başkalarına hakaret etmeden de düşüncelerinizi yazabilirsiniz sanırım. Görüşlerinize katılanda olur katılmayanda.