Bugun bende test sürüşü yaptım.
Motorun kalite hissi japonlara yakın(YBR vs). Ciddi bir üretim olduğu, hintlilerin belli beklentileri karşılamak için ürettiği belli oluyor
Aşırı konfor beklentisi ile binmedim. sert sele başta bacaklarımın iç kısmını acıttı ama yola çıkınca unuttum belki biraz kaydım öne ondandır. Titreşim abartıldığı kadar değil sürücü için problem değil.
Motorun performansı iyi. tork alt devirlerde yogun değil ama 125cc lere göre güzel toparlıyor alt devirlerde. 7-10 bin devir arası 200cc nin hakkını sonuna kadar veriyor
Kırmızı çizgi 9.500 devirde başlıyor bu motor için çoz az burda bi tuhaflık var. Çünkü 10.500 devire kadar güç artarak devam ediyor. Üst devirler çok canlı:cat:
hafif rampada asıldım yokuş yukukarı zorlanmadan 120 yi gördü. Zavallı cbf/ybr

ale: onlarla kıyaslarsan resmen naked bike tadında bu:mrgreen:
Aynalar dar, efor harcıyorsunuz arkanızı kollarken ve güvende hissetirmiyor sizi. daha geniş olmalıydı
CBR125 ten inip bunu sürerken keyif aldım. Şehir içinde keyifli fırlama bişey. Amacıda bu zaten. Çok beklentiye de girmemek lazım.
Fiyatını korursa ve servisler sınıfta kalmassa fonksiyonu güzel olacak.
Suzuki inazuma ile aynı gidiyor serilik olarak tork hissi dışında. İnazumanın şehir içinde gereksiz agırlığı bunda yok bu kolaylık ve eğlence sağlıyor çok daha pratik ondan. Ama konforda ve kalitede de inazuma çok bariz üstün. Amaçlar çok farklı.
Son olarak inip cbr 125 e binince az kalsın soğuyodum motorumdan performans olarak. Ama benim için problemsizlik de çok önemli.
Ben sürerken fiyatına kıyasla çok eğlenceli buldum:cat: