Arkadaşlar merhaba onur ben istanbuldan katılıyorum aranıza daha öncede yazmıştım 5 haziranda siyah bir pulsar sahibi olacağım allah kısmet ederse motoru teslim almadan ehliyete yazıldım ve ay başı sınava gireceğim kursun tüm ödemelerini yaptım ve hazır motoru teslim almama 15 gün var iken ekipmanları almak istedim ancak inanın hala şoktayım çünkü ; 1300 tl ye tüm ekipmanları hallederim diye düşünmüştüm ancak gel gelelim magazaya girdiğimde hesap tutmadı tam 2800 tl ödeme yapıp ayrıldım mağazadan özellikle kask konusunda aklımda lazer in fiber modeli vardı 600 tl civarı ancak mağazada fikrim değişti bir anda kask a 3 katı para ödedim ve akşam üstü sürekli kafamda tilkiler dolanmaya başladı resmen gerek varmıydı bu kadar para ödemeye dogru bir tercihmi yaptım diye sonucta yüksek bir bütce gittialdğım ekipmanlar ise şu şekilde;
SHOEI NXR MYSTIFY TC-1 KASK = 1.700 tl
REVIT EXCALIBUR MONT GRI = 750 tl
REVIT STRIKER ELDIVEN SIYAH = 190 tl
ZANDONA 3260 MAFSALLI DIZLIK = 170 tl
ilk motor tecrübem olacak bütcemi pulsar ve bu saydığım ekipmanlarla tükettim diyebilirim 500 tl kadar param kaldı ve bununlada honda nın eğitim merkezine gitmeyi düşünüyorum sizce gitmem yararlı olurmu ?? toplasam 2 saat motor tecrübem var çünkü.. tecrübelerinize cok güveniyorum sizce yanlış bir yolmu izledim ?? sanırım bu motor olayını gözümde çok büyütüyorum ama inanın sorun yaşamamak adına uğraştım bu kadar görüşlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim teşekkürler..
arkadasim kask konusunda aklina zerre kurt dusmesin, otomobil dunyasinin rolls roys, bentley neyse kask dunyasindada shoei odur. kazasiz belasiz surusler dilegi ile.