Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hala motor arıyorum aradığım motorların hepsinde istisnasız sorun var.
Hatta bir tanesi bana kazasız orjinal 22000 km orjinal, yaşlı dededen aldım dedi.
Fiyattan düşmeyince başka arkadaşa arattım aynı adamı.(belki düşürür diye) Ön taraf değişmiş komple
Herkez yalancı arkadaş.Yalan söylemeyen de ya depo paslı yada alt motorda sorun var.

Eski kasa siyah yada kan kırmızısı, yuvarlak far ybr arıyorum.
Temizini bulana kadar aramaya devam:cat:

Son düzenleme:
1000km bakımını yaptırdım.Koyulan yağ yamalube 10w40 full sentetik.55tl ödedim. 10w40 yarı sentetik koydursaydım 50tl ödeyecektim.Motor baya rahatladı bakımdan sonra.

arkadaslar ybrnın son derece herseyınden cok memnunum bır sey soracam bunun hızını artırmanın bır yolu varmı degıstırmek de ıstmyrm 120 yı goruyrm

Merhaba ben 2011 model ybr aldım benim sorum motor calıştırdığım da birden gaz verince stop ediyor motor ısınmış olsada fark etmiyor yine aynısı oluyor motor sibop-subap hava ayarı yaptırdım motorcu bu motorsiklet hava filtresi acik kullanılmış dedi hiç hava filtresi açma duzelir dedi size sorun neydir ışık ta beklerken birden gaz verince stop ediyor ama az az gazı acarak anca kalkıyor hava serinse daha urastırıyor önerilerinizi bekliyorum

İyi akşamlar, son bir aydır yakıt ile ilgili bir sorunum vardı.Sorun hava filtre kutusuna giren körüğün tam yerine orturmamasıymış.10tl ile 2.05lt yalıt aldım 78 km'deyim.Hava ayarını yeniden kendim yaptım,daha yedeğe düşmedim.şu an dahi 1lt ile 39km demek ve bu değer bile benim kullanımımda çok iyi bir değer.Karbüratör temizliği yaptıktan sonra bu körüğün takılmasında dikkatli olunmalı görüşmek üzere.Emniyetli sürüşler.

LS2

Merhaba ben 2011 model ybr aldım benim sorum motor calıştırdığım da birden gaz verince stop ediyor motor ısınmış olsada fark etmiyor yine aynısı oluyor motor sibop-subap hava ayarı yaptırdım motorcu bu motorsiklet hava filtresi acik kullanılmış dedi hiç hava filtresi açma duzelir dedi size sorun neydir ışık ta beklerken birden gaz verince stop ediyor ama az az gazı acarak anca kalkıyor hava serinse daha urastırıyor önerilerinizi bekliyorum

rolantıdeyken motorun devrıne baktr 1.3 yada 1.5 arası olamlı en az bunu altındaysa ılk anı gazda stop eder eger deılse ılk calıstrmada en az 2dk yada 3 dk jıgle acık calıstr devrın 3 e gelene kadar ısıt sonra gaz ver stop etmez

s.a. arkadaşlar bende artık sizin aranıza katıldım sym wolf 250ni ile takas ettik ve ybr 125 imiz oldu artık ybr ile yolumuza devam edeceğiz

2011 model 15 binde

s.a. arkadaşlar bende artık sizin aranıza katıldım sym wolf 250ni ile takas ettik ve ybr 125 imiz oldu artık ybr ile yolumuza devam edeceğiz

2011 model 15 binde

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Ben de dün sattım. Kırmızı, 2011 model, 20.000 kmde, çantalı ve deri depo kılıflıydı. Ayrıca disk kilidimi de verdim. Muayenesini de yapıp, 3.150 liraya sattım.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Ben de dün sattım. Kırmızı, 2011 model, 20.000 kmde, çantalı ve deri depo kılıflıydı. Ayrıca disk kilidimi de verdim. Muayenesini de yapıp, 3.150 liraya sattım.

sağol güven teşekkür ederim ancak motoru ucuza satmışsın acil mi satman gerekti böylede ucuza verdin?

neden ucuza verdun

sağol güven teşekkür ederim ancak motoru ucuza satmışsın acil mi satman gerekti böylede ucuza verdin?

Bu üçüncü ilan verişimdi. Hem satılmamasından sıkıldım, hem de acil paraya ihtiyacım oldu. Çabuk satılsın diye fiyatı bayağı düşük tuttum. Zaten ilanı verdikten 1 saat sonra falan sattım.
Böylece 10 ay kullandığım Ybrden bin liradan fazla zarar ettim. Bu, şimdiye kadar bir motosiklette yaptığım en büyük zarar oldu.

Son düzenleme:
Beyler ybr alma işine biraz ara vereceğim lys sınavım var.
Tam 1 ay sonra yine inşallah burada olurum.
Kendinize iyi bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar