Ben bir hintlinin tadına baktım birde siz bakın, bana bir tane yetti, 40 yaşına gelmişim kıçımız biraz rahat yüzü görsün

yani birileri gidip 7350+80.000=87350 veripte nice motorlar alabiliyor.
aşşağıda yazacağım mesajlar sana ait değilmi hocam? tamam inazuma aldında şimdi pulsara bok attın ne oldu? egonu tatmin edebildinmi?
"Pulsar güzel motor , fiyatıda çok iyiydi kendimi hiç kasmadan alabilecektim şimdi 5000 liralık bir ek masrafa girdik ,tamam suzuki çok kaliteli motor ama benim motordan çok fazla beklentim yok hız falan önemli değil işimi görürdü ne yapalım inşallah alanlar memnun kalırlar fiyat açısından bir çok garibanda güzel motora binecekler. Kalkıp kaç senelik eski model eski teknoloji cbf150 ye 6000 lira verene kadar 7000 liraya pulsar 10 numara . "
"Ben motoru sözlerinde durmadıkları için zamanında alamadım, çok tez canlı bir insanım o yüzden başka motor aldım ve çok kızdım bu işe orası doğru, ama ben 41 yaşında adamım buradaki küçük çocuklar gibi benim motorum iyi seninki kötü , küçük göreyim falan düşüncem hiç olmadı , pulsar belirttiğim olumsuzluklarına rağmen şekli ve fiyatı açısından denemeye değerdi ama risk almakta vardı ama ben göze almıştım ama nasip değilmiş alamadım. Bunun yerine inazuma almak zorunda kaldım hatta ekonomik olarakta şu an için o kadar açılmak istemiyordum ama nasip böyleymiş. Bu arada suzukinin parçası pahalı falan ama alt tarafı 250cc motor, peki harley , bmw kullananlar falan niye alıyor o zaman onlar daha pahalı, o zaman demekki herkez ekonomisine göre hesap yapıyor, inazuma yı alıp hemen satan olduğu gibi her motoru alıp hemen satan mutlaka var ve olacaktır, hatta 2-3- ay sonra ikinci el ilanlarda pulsarlarıda göreceksiniz, daha 3. gün bajaj discover satan olduğu gibi. "
"Bir aydır pulsar alacağım diye bekliyordum, 2 mayısta teslim edilecekti fakat bu kuralkan kapora verenleri hiçe sayıp bütün motorları bayilere birer tane dağıtmış deneme motoru olarak daha çok voleyi vurayım diye galiba bende enayi yerine konmayı hiç sevmem, zaten ne olacağı belirsiz bir motor siparişi iptal ettim , sym wolf alayım diyordum ama şukla motorda o sırada bir tane inazuma vardı beni kandırdılar yanımdaki arkadaşın gazıyla almış bulundum. Bana hiç ağır gelmedi ama sesi çok güzel şimdilik 4-5000 deviri geçmedim dükkandan eve kadar sürdüm güzeldi, en azından büyük ksalı motor görüntüde güzel bende 42 yaşındayım yaşımada uygun oldu. "
"1-1,5 aydır kapora aldırıp beklettiğiniz insanlara ayıp ettiniz , ilk gelen pulsarlar bizim hakkımızdı sonra kapora verenler sonraki partide alırdı adaletli olurdu benim gibi birçok müşteriyi kaybettiniz. Zaten riske giriyorduk ben zaten bugün sabah bayiye giderken hayırlısı neyse o olsun diye gittim, heralde bizim pulsarlar gelicek demiştim hayal krıklığına uğradım.Ama sayenizde cimrilik etmeyip daha iyi bir motor almış oldum.Hayırlı satışlar, bol kazançlar. "
"Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, orta sehpanında olması süper oldu , arkadaki BMW lerde olan ikinci çamurlukta çok güze ve koruma demiride harika oldu, sabırsızlıkla bekliyoruz, keşke cuma elime geçse aynı gün plakayı falan çıkartırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Bu kadar beklediğimize değecek İnşallah. Az kalsın bir yanlışlık yapıpta başka motor alacaktım gerçekten çok zor oldu beklemesi"