Hayat gezince güzel -8-

evet haklısın bu seneki 1 mayısta da bir planımız vardı ,planımız vardı diyorum 2 kişiydik ama hava muhalefeti müsade etmedi ,inşallah önümüzdeki günlerde bu ertelediğimiz geziyi motor dostu bir arkadaşımızla gerçekleştirmeyi umuyoruz , maalesef dostum fotoğraf makinamız seninki kadar iyi değil ,inşallah en kısa zamanda iyi bir fotoğraf makinası alacağım,saygılar...

Mesut abim Allah razi olsun gerceklestirecegiz insallah saygilar...

Mesut abim Allah razi olsun gerceklestirecegiz insallah saygilar...

nasip olursa beraber güzel bir gezi yapacağız inşallah muhammer kardeşim ,iyi geceler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş resimler ayrıca güzel emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
teşekkürler poyraz kardeşim,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Geçen günü cuma vaazında hoca ^^ Eseri olmayanın yerinde yeller eser^^ demişti o geldi aklıma. Atalarımız ne güzel eserler bırakmış fotoğraflardan bakarken bile haz duyuyor insan. Farklı milletlerinde eserlerinde görmüş olmak güzel. Resimler güzel, gezi güzel, gezmiş kadar olduk. Bizlerle paylaştığınız için teşekürler.
evet arkadaşım ,bu değerli yorumuna teşekkürler...

güzel gezi tşkler ammmaa fotoğraf makinenin ışık ayarında bir problem var bence auto da olduğundan eminmisin

güzel gezi tşkler ammmaa fotoğraf makinenin ışık ayarında bir problem var bence auto da olduğundan eminmisin

haklısın ceyceypad,bu gün itibariyle yeni bir fotoğraf makinası aldım,inşallah bundan sonra daha iyi foto larla çıkarım karşınıza,kullandığım makina (sanyo) idi,şimdi yani bu günden sonra ( nikon ) marka makina kullanacağım iyi geceler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş,ayağına sağlık abim.Gezmiş kadar olduk,kazasız belasız nice güzel geziler dilerim...
teşekkürler suat kardeşim,gezimi beğendiğine sevindim ,ayrıca sanada kazasız sürüşler dilerim,,saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar