Arai rebel serisi de naked motosikletler icin dizayn edilmis.ozellikle chronus serisi hos gibi duruyor.benim alternatiflerimden birisi de o.onu da eklemek elzem gibi listeye.alacagin kaski ben de merak ediyorum.buradan bilgilendirirsen sevinirim.
Arai rebel serisi de naked motosikletler icin dizayn edilmis.ozellikle chronus serisi hos gibi duruyor.benim alternatiflerimden birisi de o.onu da eklemek elzem gibi listeye.alacagin kaski ben de merak ediyorum.buradan bilgilendirirsen sevinirim.
İşin içine ses girince, kimse Arai tavsiye etmedi.
Hatta geçen bir arkadaş, senelerin Shoei kullanıcısı samimi bir arkadaşı kaskını değiştirecekken, iyilik yapayım diye ısrarla Arai aldırdı da, alan adam bu çok gürültülü diye diye burnundan getirdi adamın
O yüzden klasmana bile almamıştım. Denk gelirse bir bakarım.
Shark speed-r kullanıyorum motorum inazuma. pek titreşimli ve gürültülü değil. 120 üstüne de çıkmıyorum.
sana faydası olur mu bunun bilmiyorum ama ben memnunum.
Speed-r serisi, naked motosikletlere özgü bir tasarım sanırım, işime yarayabilir
Kaskınızın ağırlığı ne kadardı biliyor musunuz ?
Arai'ye boş yere para vermeyin bencehttp://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=99&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=1&sharp-price-from=0&sharp-price-to=9999&discontinued=1
Shark , Bell , Marushin iyidirBende bu üçünden birini seçeceğim
![]()
Hocam, Shoei neden listenizde yok, ben de sanki en çok ona yakın gibiyim.
Speed-r serisi, naked motosikletlere özgü bir tasarım sanırım, işime yarayabilir
Kaskınızın ağırlığı ne kadardı biliyor musunuz ?
ectuna, detaylı mesajın için çok çok teşekkür ederim.
S2 ciddi ses kesen bir kask.
Konforu da üst seviyede.