Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Merhaba arkadaşlar.


    Dostum ilgine ayrıca teşekkür ederim.

    Kazayı polis raporuna göre anlatıcam.Ben yoğun bakımdan çıktığımda ne yaptığımı bilmiyordum çünkü.
    Anlatılanlara göre kazayı anlatıcam size.

    Arkadasımızın yazısını daha yeni yeni okuyabildim.Yoğun bakımdan çıkalı çok olmadı çünkü Şimdi yapacağım açıklamalar umarım size birşey katar.%85 si hala aynı şekilde devam edecektir diye düşünüyorum. Yine de yazacağım.

    Günler 06.04.2014 Pazar günü viraj yapmak istedim. Abimde R1 bende ise CBR 250 vardı.Viraj yapmaya gidecektik.Fakat onun işi çıkınca ben tek basıma gitmek zorunda kaldım. Ninja 300 almak üzereydim. Giydim yarış tulumunu, giydim yarış eldivenlerini, botumu ve kaskımı daha yeni temizlemiştim.

    RESİM :
    RESİM :

    Uludağ da inanılmaz hızlarda viraj yaptıktan ve sliders erittikten sonra deniz havası almak için trilye ye gitme kararı almıştım.İşte hikaye buradan sonra başlıyormuş.

    Mudanya da bir kokoreç yedikten sonra trilye ye doğru yol aldım. Yıldıztepeyi geçtikten 4 km sonra Önümde Beyaz partneri sol stop lambasından fermuar düzeninde takipteydim.Keskin virajı kendi şerimdeydim hala dışarıdan aldım ve sliders yere sürterek içe doğru dönmeye başlamışken.

    " EHLİYETİNİ 6 AY ÖNCE ALMIŞ 2013 KASA WW PASSAT KULLANAN BEBENİN VİRAJI İÇTEN ALMASINDAN DOLAYI GÖRDÜĞÜMÜZ AN FREN İZLERİ OLMAKSIZIN BİRBİRİMİZE GİRMİŞİZ. olay yerinde ben 60 65 km gibi hızda iken o araçta 55 49 km hızlarındaymış.POlis raporuna göre yolu ölçüp sürüklenme mesafelerine göre bu hızlar tespit edilmiş.

    Kaza oluyor ve ben baygınım.Arkamdan gelen araçta 4 kişi var ve 4 ü de doktor.Bana hemen orada arabada bulunan serumu takıyorlar.Akciğerim sönmüs nefes almakta çok güçlük çekiyormuşum.Gözümü açtığımda kaskım ve eldivenlerim çıkarılmıştı.Bu bir rüyamı diyordum.Doktor bayandı bana ufak ufak kalp masajı yapmış.Akciğerim söndüğü için kalp atışım neredeyse durmak üzereymiş.Gözlerim kapanmıştı.Hangi ara sedye ye alındım hangi ara ambulans geldi bilmiyorum.Ambulanstaydım ve doktorların müdahalesi artık bitmiş ambulanstakilere kalmıştım.Nefes alamamaya basladım hemen oksijen makinasını taktılar.Ölüyorum sandım bilinç geldi gitti ve bayıldım.Artık yoğun bakımdaydım.

    Sesleri şöyle duyuyorum.Doktor bey kıyafetini kesemiyoruz.Neşter bu deriye girmiyor akciğere girmemiz lazım. Gözlerim kapalı ama duyuyordum.Doktorlar beni 4-5 dakika içinde ancak çeşitli ilaçlarda gözlerimi açtırabildiklerini söylemekte.Gözlerimi açtım tulumun püf noklarını gösterdim nereden açıldıklarını.Kullananlar bilir kimse çıkaramaz senden başka.Neyse tulumu çıkardıklarında ise içimden giydiğim taytımı ve içimdeki CALİFORNİA SUPERBİKE SCHOOL t-shirt imi kesmislerdi.O an tisörtüm dediğimi ve tekrar bayıldığımı söylediler.Bu arada beni sert bir tahta üstüne yatırmışlar got kemiğim o kadar çok ağrıyordu ki o tahtada.Bir yandan tulumun içinde çok terlemiş ve su kaybetmiştim.Yarım saat o acılar içinde dövündükten sonra yastık istiyordum. Yarıklarımı söyleyemiyorum bile bacağıma 2mm çapında 4 cm derinliğinde birşey batmıs ne olduğunu çözemedik.Doktor en sonunda kızarak sus artık işime engel oluyorsun dedi ve ben hala yastık diye ağlıyordum.O kadar ağrıyordu o tahta nedir neyin nesidir bilmiyorum ama çok sertti. Akciğere girme işlemi başlayacak dediler. 3 tane göğsüme yapılan iğneden sonra uyusturmuslardı. Nasıl iğnelerse gözümden yaş gelmişti. Tükürüklerim sağıma soluma bulasmıstı.Doktorlar hemen oksijen maknasını takmıs bana ve neşter ile akciğerimin orası 7 cm civarında kesmişlerdi. Bu acıyı anlatamıyorum bile toplamda 8 kişi gördüm.Ve kestikleri anda bayılmıştım.Doktorlar beni bayıltmamıs bilincim yok diye riskliymiş.Acıdan bayılmıştım. Uyandığımda akciğerime bir tüp koymuşlardı.Ciğerim şişsin diyeymiş.Sigara ve alkol kullanmadığım için iyileşme sürecimin hızlı olcağını söyldiler.

    Doktor özellikle dedi ki Erkan tüp şişirmesse ciğerini ameliyata alacağız seni.Sol bacağımda 2 Kırık, Kaburgalarımda 3 kırık,4 çatlak akciğerim %50 performansta calısan bir insana dönmüştüm. Bomboktu artık günler benim için 3 ayda rapor verilmişti

    Tulumum olmasa ölceğimi, sadece düz hörgüçsüz deri çeketim olsa kaburgaların ciğere batmasından dolayı yine ölceğimi, botum olmasa sol ayağımda serçe parmaktan itibaren orta parmağa kadar parçalanacağını, pantolon giymiş olsam bacağımın yine parçalanacağını birkaç tıbbi terim yaptı hatırlamıyorum videoda yok o anlar olayları videolara kaydetmisler ki polise rapor verebileyim.Doktor bana bedava yaşadığımı söyledi.Ne kadar şanslı olduğunu arkadan gelen doktorlara sor erkan dedi. O doktorlar umarım ifade vermistir diyerekten polise gideceğim daha ayaklanamadım. Umarım teşekkür etme fırsatını bana sorarlar.Olay yeri fotorafları hala jandarmadaymış.Onlarıda alınca paylasırım.

    Ailemin yaşadıklarını söyleyemiyorum bile. NİNJA 300 alınca devam ederiz artık Umarım size birşeyler katabilmisimdir.

    Passatta 8 Milyar hasar benim motorda ise 820 Tl hasar var.Motorum arabaya değil araba benim vucuduma çarpmıs. Bacağımda vücumda totelde 25 dikisten fazlasını tasıyorum.

    CBR 250 Alan arkadaşım.30 km için değer mi tulumsuz botsuz eldivensiz motora binmeye değer mi ölmene.1000RR kullanan arkadaşım gör halimi bunlar totalde 100km çarpısma hızında basıma gelen olaylar.Kaçla teker yapıp kaçla gidiyoru kurtarı mı seni kutsahini mont kurtarır mı seni scorpion kask. Sen t-shirt le motora binen keko gör halimi.CBR 250 ne olcak deme ölümden döndük DAİNESE, SHARK ,SPİDİ kurtardı beni yapma kardeşim binmeyin söyle motora

    RESİMLERDEN BAZILARI / NASIL KORUNDUĞUM HALDE NE DURUMDAYIM. DAHA KENDİMİ NASIL İYİ KORUYABİLİRİM ONU DÜŞÜNÜYORUM. MOTOSİKLET KAZASI CAN ALMISTI ANKARADA 600RR İLE 30 KM CİVARINDA BİR HIZLA NEDENİNİN SORMAYIN ÇOK AÇIK DEĞİL Mİ SADECE KASK MI KORUYOR SİZİ İYİ BİR DÜŞÜNÜN.

    Abim professional bir yarıscı olmasa belki bende de bu korumalar olmayacaktı.İlk kazam değil yıllar önce tarlada da yuvarlandık Kekoyduk o zaman şimdi ise farklı durum.




    alicebbar, ceyceypad, sgurdal ve 13 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Burantay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    katır
    Allah annene babana bağışlamış sen tedbirini almışsın, almasaydın kader diyeceklerdi. kaderimiz aslında bizim davranışımız tekrar geçmiş olsun dostum acil şifalar..
    ErknOzyurt, fromghetto, maxi97 ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm... Umarım bir daha başına gelmez.
    ErknOzyurt ve Motork08 bunu beğendiler.
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

  4. #4
    santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2013
    Şehir
    Bangkok
    Motosikleti
    CBR 650F
    Cok gecmis olsun. Allah , tecrube , ekipman ve sansin seni korumus. Bu sayfa 600 luk ilk motoru alacak tecrubesizlere ve korumaya para yatirmak istemeyenlere ornek our insallah.

  5. #5
    ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Kasım 2013
    Şehir
    İstanbul, Kadıköy, Aacıbadem
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Çok geçmiş olsun Erkan,
    Umarım çok çabuk toparlanırsın.
    Üzüntü verici bir durum.
    Yaşananların ders niteliğinde olup, hepimize pay düşüyor.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  6. #6
    ilkeronat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    BMW F800GS
    geçmiş olsun kardeşim, dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  7. #7
    nenickila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2014
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    büyük geçmiş olsun kardeş bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  8. #8
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Çok geçmiş olsun,insallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavusursunuz.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  9. #9
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Aralık 2013
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Geçmiş olsun.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  10. #10
    PamirGt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2014
    Şehir
    İzmir,Güzelyalı/Ankara Anıttepe
    Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    Çok büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  11. #11
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Çok geçmiş olsun.
    Allah bir daha göstermesin.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  12. #12
    motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2012
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    cıbır
    En kısa zamansa iyileşirsin kardeşim inşallah,sert dediğin yatak ameliyat masası safra kesesi ameliyatı olmuştum bende,doktora niye bu kadar sert yatak dedim;konforlu yatağımiz kalmadı beyefendi diye şaka yapmıştı
    ErknOzyurt ve ahmetersoz1 bunu beğendiler.

  13. #13
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Geçmiş olsun dostum, Allah en kısa zamanda iyileşmeyi nasip etsin.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  14. #14
    dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Rabbim acil şifalar versin. İnşaallah eskisinden daha dinç daha sağlıklı bir şekilde ayağı kalkarsın. Maddi manevi yapabileceğim birşey olursa lütfen yaz.
    ErknOzyurt bunu beğendi.
    Bir garip yolcu...

  15. #15
    cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2011
    Şehir
    Adapazarı
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Allah acil şifalar versin.. Göreceğin günler varmış..
    ErknOzyurt bunu beğendi.
    "CaRPe DieM"

  16. #16
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2012
    Şehir
    bodrum
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    çok geçmiş olsun
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  17. #17
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2012
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    çok geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin...
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  18. #18
    DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Dostum çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  19. #19
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Çok geçmiş olsun, inş. tez vakitte iyileşirsin.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

  20. #20
    cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2010
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Çok Büyük Geçmiş Olsun Ders Bağbında olsun herkeze
    ErknOzyurt bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)