hadi beni bağrınıza basın:mrgreen: buğün itibari ile sym wolf sahibiyim:cat:
hadi beni bağrınıza basın:mrgreen: buğün itibari ile sym wolf sahibiyim:cat:
Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Kurt ile nice güzel yollar yapmanız dileğiyle. Sıfır mı aldınız yoksa 2.el mi? İlk yorumlarınız nedir bu motosiklet hakkında?![]()
vibrasyon var titreşim var diyen arkadaşlar işte durum.
http://www.dailymotion.com/video/x1q05jx_sym-wolf-vibrasyon-test_auto
benim bilgisayarın sesi mi çok açıktı bilmiyorum çok fazla çıkıyor enjeksiyonun sesikontağı açınca enjeksiyon devreye girer, onun sesi.. kapatınca herhangi bir can sıkacak ses yok, normal motor kapatıyor
Kontağı açtığınızdaki ses benzin pompasının sesidir,enjeksiyonlu araçlarda benzin elektirikli pompa ile sağlanır mekanik değildir. :wiinkk:kontağı açtığındaki çıkan ses nedir arkadaşlar fan'ın sesi mi yoksa elektrikli süpürge makinesi gibive kontağı kapattığında da tok diye bi ses çıkıyor oda benim canımı yakıyor ya
![]()
bukadar çok yazmayın arkadaşlar takip edemiyorum![]()
şaka bi yanada ne harika bi motor bu sym wolf 3 haftadır kullanıyorum motoru, hergün biraz daha bağlanıyorum. Egzosun o tok sesi, motorun ivmelenmesi, vira# kabiliyeti seriliği herşeyiyle 10 numara
vitesi naptın dün sorun var demiştin.
bukadar çok yazmayın arkadaşlar takip edemiyorum![]()
şaka bi yanada ne harika bi motor bu sym wolf 3 haftadır kullanıyorum motoru, hergün biraz daha bağlanıyorum. Egzosun o tok sesi, motorun ivmelenmesi, vira# kabiliyeti seriliği herşeyiyle 10 numara
Burda pek paylaşım yok. Esas paylaşım facebook grubunda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Artı gurupda test motoru var. İmkanı olan gidip kullansın. Karar vermekde yardımcı olur.
Oncelikle selamlar wolf severler,aslinda o kadar kafam karisik ki yime klasik ne istedigini bilememe durumu. Sym cok tatli motor yakit tuketimi beni en cok ceken ozelliklerinden yakisikli tok sesli canavar gibi makina. Ama daha once naked motor kullanmadim cbr125 fazer cbr250 kullandim bundan daha once. Gonlum surekli cbr 250 den yana fakat wolfunda albenisi var,aklima dusuyo surekli acaba diyorum. Naked cok ruzgar alir mi,gidondaki o bosluk hiissi acaba rahatsiz eder mi kafamdan deli sorulargoruyorum ki motor zaten kalitesini kanitlamis ama bi turlu karara varamiyorum. Gerci her sartta almak icin kis sezonunu bekleyecegim fakat gozum hep piyasada,sanirim tercihimi yine iki firmaninda fiyat politikasi ve 2.el piyasasi belirleyecek butce sikintisinda dolayi.