Sonunda bir motor aldım

Sen o motoru bu şekilde kullanmaya devam et,beyler sizde karışmayın 15 gün sonra kurtuluruz :flower:

27ndzL.jpg

Bir de böyleleri var.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok şükür ben öylelerinden değilim dostum benim tek hatam ehliyetim yok o yüzden herkes beni taşlıyo :cherry:

Hocam bence ehliyetinin olmaması zaten ayrı bi konu da ondan ziyade ''fena teker yapıyo trafikde arabaların arasında felan fena akıyom genelde tam gaz gidiyom mahallede olmadığım sürece'' bu ifaden biraz trajikomik....

Hocam bence ehliyetinin olmaması zaten ayrı bi konu da ondan ziyade ''fena teker yapıyo trafikde arabaların arasında felan fena akıyom genelde tam gaz gidiyom mahallede olmadığım sürece'' bu ifaden biraz trajikomik....

Tekeri boş yolda yapıyom ve arabaların arasından gitmeyide biraz abartmışım normal yolda işte kırmızı ışık felan yandığında arabaların arasıdan geçe geçe en öne geliyom o yani ve tam gazda gençliğimin bana vermiş olduğu gazla boş gördüğüm yolda tepegaz gidiyom tabi tehlikeyi hissettiğim yerde veya araba gördüğümde hemen gazı bırakıyorum tepegaz en fazla boş yolda 10 saniye felan gidiyom oda motor hızlanana kadar yani 50 ye felan çıkana kadar tam gaz :cherry:

beyler 100 bg lik traktör kullandım sıkıntı çekmedim 600rr kullansam zorlanır mıyım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Tekeri boş yolda yapıyom ve arabaların arasından gitmeyide biraz abartmışım normal yolda işte kırmızı ışık felan yandığında arabaların arasıdan geçe geçe en öne geliyom o yani ve tam gazda gençliğimin bana vermiş olduğu gazla boş gördüğüm yolda tepegaz gidiyom tabi tehlikeyi hissettiğim yerde veya araba gördüğümde hemen gazı bırakıyorum tepegaz en fazla boş yolda 10 saniye felan gidiyom oda motor hızlanana kadar yani 50 ye felan çıkana kadar tam gaz :cherry:

Scooter ile bunları yapıyorsan demekki altında bi vitesli 250 cc olsa kim bilir neler neler yaparsın :queen:

Aklıma hıncal uluç un yazısı geldi.
Keşke daha beter yazsaydı adam. :jocolor:
ADMİN LÜTFEN:
::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::

Emir Yaşın Kaç Bilmiyorum Kardeşim Ama Öyle Arabaların Arasından Akıp Gidenlere Motorun Egzosunu Patlatanlara Öyle Bir Gıcığım ki..:pale:

Hayır Egzos Patlatıyorsun Ama Onun Sesinden Senin Ne Anan Kalıyor Ne Bacın Motoru Devrinde Kullanmak Varken..:cat:

Öyle Olan Kişilere Çok Gıcığım Nedense:pale:

Egzos patlatma yok dostum egzozum sapasağlam güzel bir egzos sesi normal yani cok değil egzos patlatmayı bende sevmem ne öyle tofaş gibi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar