Ankara-İstanbul CBR250 ile 2 kişi gitsek ölür müyüz?

Soru: başlıktaki soru

• Kullanılan toplam oy
    138
Arkadaşlar öneri ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Çoğunluk artçılı tecrübe etmemiş, gerçekten çok fark ediyor, yoksa benim "araya kaçan" ile tek kişi günlük 300~400 km yol yapmışlığım var birkaç kez :) Ama artçılı olunca farklı oluyor. Bir de kendi motorumu biliyorum ama CBR'da artçı olmayı kestiremiyorum.

Bakalım bu akşam bir test sürüşü yapcaz gibi :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
artçıda sende yorulacaksın ama ölüp bitmelik bir durum yok uzun yolada alışkınmışsın gerisini artçın düşünsün :)

Artçinin motosikletle alakası yoksa gıderken arkadan sana cullanmaya başlayacaksa sakın cıkma abi onun harıcınde sıkıntı olmaz bence r1 le dunyayı turlayan adam var :)

Syanur, abi oraya "hiçbişey olmaz" seçeneğini eklesen oylardım, CBR o yolda bildiğin akar rahat ol :)

CBR da artçıda oldum, şehirlerarası yolda yaptım, artçılı yüklü de yaptım hiçbir konforsuzluğunu görmedim,

artçıyken şikayette etmedim hiçbi artçımdan şikayette almadım.

120 km/h üstü süratlerde dizleriniz bile rüzgar almayacak ki nesi yorabilir, oturuş pozisyonu desen commuterden 3cm alçakta gidon haricinde hiçbi fark yok...Özetle kafaya takılacak hiçbişey yok yaslayın ::gazla::

her 100 km de en az yarım saat mola ver, ben şubat başında izmirden istanbula geldim cbr ile, bir hafta oturamadım dötümün üstüne birde arkadakini düşünemiyorum ama bir abimiz trabzondan gelmişti sıkıntı olmaz bu mevsmde devam et :)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Hiç bir sıkıntı olmaz. Ankara- İstanbul dediğin pek bi şey değil. 80-100 km bir dinlenin. vaktiniz varsa dinlenme aralıklarını daha kısa tutabilirsiniz. Merak etmeyin bütün endişeler yola düşünceye kadardır.

beypazarı - mudurnu - akyazı üzerinden otobana girip gelmiştim ben annemle. cbf 150 ile. biraz yorucu oldu elbet ama 2 genç kişiye dokunmaz 400km lik yol, rahat olun bişicik olmaz atlayın gelin :)

artçılı cbr 250 ile istanbul - tekirdağ tek molayla yaptım,
haftasonu bursa - istanbul yapıcam hemde yamaha d'elight ile tek çekincem yağmur yağması gerisi maksat yol olsun :)

beypazarı - mudurnu - akyazı üzerinden otobana girip gelmiştim ben annemle. cbf 150 ile. biraz yorucu oldu elbet ama 2 genç kişiye dokunmaz 400km lik yol, rahat olun bişicik olmaz atlayın gelin :)

bizim burdan geçmişsin abi hemde cbf150 ile maşallah

cbr 125 ile iki kişi 414 km yol yaptık.
altınızda 250 cc var

140-150 bastınız mı 3 saate buradasınız neden korkuyorsunuz ki ?

125 ccle bile nerelere gittim millete kalsa 600 cc altı yola çıkmasın diyecek

tatava yapma bas geç :)
bence arka seleye rahatlatıcı bi çözüm bul, migros vb yerlerdeki minderlerden almalısın :)

Ben gecen sene tek basima ankaradan ayvaliga,kutahya uzerinden gittim.berbat bir 100 km yoldu ve hava 40 dereceydi.8 saatte gittim ama cok yoruldum.varinca deliksiz 12 saat uyumustum :) tavsiyem dinlenerek giderseniz yorulmazsiniz.hayirli yolculuklar...

uzun yola cıkmadan önce zincirleri bir yağla lastik hava basıncını kontrol et. hidrolik yağını yenilemende bir artı olur bu bahaneyle periyodik bakımların aradan cıkmıs olur. trafiğin sakin oldugu bir saatte sabah daha gün agırmadan yola cıkarsanız istanbulun o ölümcül trafigindende yırtarsınız. o motosikletle dünya turu yapılır istanbul ankara neki. tecrübe edinmek icinde bu işe girmen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar