yüksek devirlerde titreşim nasıl acaba ybr ve cbf ile kıyaslayacak olursak??
hayırlı olsun...Http://hizliresim.com/GnR2g7
Http://hizliresim.com/JLAkJo
Http://hizliresim.com/XWkqg6
Http://hizliresim.com/38LjV4
Http://hizliresim.com/8NZ2vQ
BUyrun bunlarda digerleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
Http://hizliresim.com/MYppj7
DIjital gosterge cok hos olmus![]()
hayırlı olsun...
titreşim ne durumda?
merhaba arkadaşlar.hiç aklımda yokken bugn bende z-one-s 180 almış bulunmaktayım. bizim burda ki servismi dandiktir bilmiyorum ama servislerin geneli kötü tahminim. sormak istedğim konu gidonun solunda jikle war biliyosunuz onu ileri ittirdiğimizdemi jikle açık oluyor yoksa kendimize çektiğimizde mi? benimki ileride duruyo normal konumu ilerideymiş servisin demesi. kendime doğru çektiğimde motor stop ediyo jikle açılıp daha çok gaz vermesi gereken yerde.bunda bir terslik var benm görüşüm. aynı motora sahip arkadaşlar bi el atarsa çok makbule geçer. saygılar.
Kardesim ileriye dogru kapali oliyor, sana dogru acik oluyor.merhaba arkadaşlar.hiç aklımda yokken bugn bende z-one-s 180 almış bulunmaktayım. bizim burda ki servismi dandiktir bilmiyorum ama servislerin geneli kötü tahminim. sormak istedğim konu gidonun solunda jikle war biliyosunuz onu ileri ittirdiğimizdemi jikle açık oluyor yoksa kendimize çektiğimizde mi? benimki ileride duruyo normal konumu ilerideymiş servisin demesi. kendime doğru çektiğimde motor stop ediyo jikle açılıp daha çok gaz vermesi gereken yerde.bunda bir terslik var benm görüşüm. aynı motora sahip arkadaşlar bi el atarsa çok makbule geçer. saygılar.
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.jikle olayını yardımlarınızla aydınlatmış bulunmaktayım tekrardan sağoluntitreşim konusuna gelicek olursak henüz rodajda olduğu için 5000 dewri pek geçmedim bir kez 7000 dewir gibi yaptım hiç rahatsız edici bir titreşim yoktu. ama 9000 devirlere gelince tahminim biraz titreşim olabilir apache kullanma imkanım hiç olmadı bu yüzden kıyaslayamıyorum. fakat mondialler ilk gelmeye başladığında 125 KT alıp kullanmıştım biraz ondaki titreşiminden eser yok. kısacası beklentilerle orantılı bir titreme olacaktır ben fıtı fıtı geziyorum bana titreşim yok ama Allah ne verdiyse yapıştırırsak bir miktar titreşim kacınılmaz gibi geldi bana ama rodajdan sonra net bilgiye sahip olabiliriz.ön cam zangırtı yapıyo 5000 dewirlere gelince arkadaşlar contayla çözmüş olayı bende o şekil bişey uydurcam artık. fakat benimkinde ayrı bir değişiklik olarak kontak kapalı direksiyon kilitli anahtar cebimdeyken yani motor park halinde duruyoken dewir saati insan nabzı gibi tık tık atıyor
onuda servise göstericem bunlarda normal
demezlerse şaşi falan alıyor heralde çözülmücek birşey değil ama.kısacası arkadaşlar fiyatına göre yeterli bir motor bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
arkadaşlar birde benim motorda birden gaz verince boğulma oluyor sonra toparlıyor servise sormuştum bunlarda oluyo yavaş yavaş gaz vermek gerekmiş enjeksiyon olmadığı için falan filan dedi motorunda böyle bir durum olan varmı ?
Bencede daghas arkadaşım haklı. Bende 150 mc varken kardeşimde ybr 125 esd vardı, tamam ybr nin kalitesi belli oluyordu fakat mc nin gücü, ataklığı kullanım zevki bambaşkaydı, ybr ye binmek bile gelmiyordu içimden. Bazen herşey sorunsuzluk, kalite değil biraz da zevk almak gerekli.
180 yada 150 z one test ettikten sonra almayı planlıyorum, sezon açılıyor cbr ile gezilcek gibi değil içiyor yakıtı mübarek![]()
evet bende cg ile cbf yi her şekilde geçiyordum. ama gel gelelim civata sıkmaya gelince işler değişiyor benim motorda civatayı söküyorsun tekrar takarken yalama olabiliyor ya da aynı civatayı 2-3 kez söktüğün zaman civatanın yuvasını söküpte geliyordu yani bloktaki dişleri civatayla birlikte geliyordualüminyum kalitesi berbat resmen hamur gibi. cbf 150 de ise sıktığın zaman belli ediyor civatayı sıkıyorsun daha fazla gitmem tamam bu kadar diyor yani civatalar tam oturuyor yerlerine çinlide ise sıkıyorsun dönmeye devam ediyor fazla zorlamayacaksın hatta hiç zorlamayacaksın zorlarsan direkt yalama
bu yüzden illallah etmiştim ama yedek parça vs de çinli bir numara