Zırıltıyı kafaya taktıgım için değiştireceğim herhangi bir zaman kaybetmiyorum,kullanıyorum motoru.Zaten garanti var olmasa kesin oyle cozerdim o işi![]()
Ha garanti varsa uğraşma zaten ver yapsınlar
Zırıltıyı kafaya taktıgım için değiştireceğim herhangi bir zaman kaybetmiyorum,kullanıyorum motoru.Zaten garanti var olmasa kesin oyle cozerdim o işi![]()
Arkadaşlar hepinize hayırlı, kazasız ve belasız günler! motorum stop halindeyken farlar bir iki dakika açık kaldıktan sonra aküyü boşaltıyor, daha sonra vurdurarak çalıştırıyorum. bugün usta ile baktık bütün kabloları elden geçirdik kısa devre şase yapan bir açıklık varmı diye bir iki yerde açıklık bulduk ve hallettik, ancak akü yine aynı şekilde marş almayacak kadar boşalıyor, normalde de en fazla 2 yada 3 kere marş yapabiliyorum. aküyü değiştirmeden önce bakmam gereken bir yer varmı acaba, ustayla konuştum konjektör olabilirmi diye bana konjektör ya tam şarj eder yada etmez, aküden dedi, benim aküm 7 amper acaba güçsüz mü kalıyor? biliyorum biraz üst üste oluyor ama maruz görün bu kardeşinizi motor yağı kaç numara kullanmamı tavsiye edersiniz, birde yağ değiştikten sonra vites geçişleri de yumuşarmı; hakkınızı helal edin çok teşekkürler.
Arkadaşlar aksesuarları nereden alabiliriz? Ben motoru 444 Motor'dan alacağım ancak aksesuar fiyatları yüksek geldi, paslanmaz çelik koruma demiri, sissy bar ve ön cam 500'er TL, yoksa bunlar normal fiyatlar mı? Markaları MSA (metal sanatlar atölyesi sanırım).. Bir de alarm / kilit ne tavsiye edersiniz?
2014 yeni mavi rengi çok hoşuma gitti (kahverengi sele ile super olmuş), sizce ilerde satarken sorun olur mu, malum pek satılan bir renk değil?
Sıfır alıyorsan keyfine göre seç derim.
Koruma demiri şart. Mümkünse iyisinden olmalı olmaması veya kötüsü olması durumunda açacağı masraf çok daha fazla olacaktır.
MSA'dan 500TL dedikleri iyisi midir peki, hiç anlamıyorum malesef?
ideal olması gereken kaç amper teşekkür ederim
hayırlı olsun
tekerin düz bassıngüzel sürüşler
msa nın koruma demiri sahibinden de 250tl falandı biraz araştır fazladan para verme![]()
eğer istersen sana bir iki foto göndereyim beğenirsen alırsın![]()
![]()
Arkadaşlar hepinize hayırlı, kazasız ve belasız günler! motorum stop halindeyken farlar bir iki dakika açık kaldıktan sonra aküyü boşaltıyor, daha sonra vurdurarak çalıştırıyorum. bugün usta ile baktık bütün kabloları elden geçirdik kısa devre şase yapan bir açıklık varmı diye bir iki yerde açıklık bulduk ve hallettik, ancak akü yine aynı şekilde marş almayacak kadar boşalıyor, normalde de en fazla 2 yada 3 kere marş yapabiliyorum. aküyü değiştirmeden önce bakmam gereken bir yer varmı acaba, ustayla konuştum konjektör olabilirmi diye bana konjektör ya tam şarj eder yada etmez, aküden dedi, benim aküm 7 amper acaba güçsüz mü kalıyor? biliyorum biraz üst üste oluyor ama maruz görün bu kardeşinizi motor yağı kaç numara kullanmamı tavsiye edersiniz, birde yağ değiştikten sonra vites geçişleri de yumuşarmı; hakkınızı helal edin çok teşekkürler.
Yağ için 10-40 tercih et. Bulunduğun yerin sıcaklığı önemli. Geçen sefer usta GULF ile değiştirmişti (API SG). Fena değil Gulf Pride 4T 10W-40 1 Lt. 4 Zamanlı Motosiklet Yağı yaklaşık 1700km'dir kullanıyorum. Sipariş verdim bir iki güne kadar gelir. Yağ değişim fotolarını koyarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:38 ----------
Yağ ile ilgili bir soru da ben sorayım. Geçen sefer filtre de değişmişti. Kullanım kılavuzunda 4000km'de bir filtre değiştirin diyor. KN 131 yağ filtresi var. Sizce 4000 km bir mi değiştirilmeli veya her değişimde mi yağ filtresi değiştirilmeli?
[/COLOR]Yağ ile ilgili bir soru da ben sorayım. Geçen sefer filtre de değişmişti. Kullanım kılavuzunda 4000km'de bir filtre değiştirin diyor. KN 131 yağ filtresi var. Sizce 4000 km bir mi değiştirilmeli veya her değişimde mi yağ filtresi değiştirilmeli?
Ilk defa duydum bu markayi eger tavsiye ediyorsan bende siparis edeyim. Tabi filtre ile birlikte acaba vites gecislerim yumusarmi cok kemikli benim viteslerim