Babamın motorsiklet alacak parası çalındı:/

Hayırlı geceler,
23 nisan dolayısıyla,torununu okula izlemeye gitti babam annemle.
Sonra çocukların gönlü olsun diye,kutlama sonrası büyük alışveriş mağazasına götürmüş.
yemek yemişler vs.
Babam , çocuklara dondurma almak için sırada bekliyor,
esmer orta boylu biri babama panik içinde bakıyor sırada,yalnız babam bisey hissedip arkasina bakınca o adamla göz göze gelmiş.
neyse Velhasıl parayida kontrol etmiyor.
eve geliyor bir bakıyor arka cebinden 4 bin alınmış:(
normalde keten pantolon arka düğmeyi ilikler.
lazım olur diye almış üstüne o kadar parayi .
amacı 20 yıldır rahmetli patronundan kalan mobyletti kullanıyor,halen tıkır tıkır gidiyor.
ama bana dedi oğul bi tane scooter alacam emekliye ayrıldı kara oğlan derdi.
neyse giden gitti cana gelmesinde:( üzüldü biraz babam çünkü emeklisinden ufak ufak kenara atipy biriktirmisti.
ALLAH inşallah o parayi çalanlari hem bu dünyada,hem ahirette cezalandırır etme bulma dünyası.
Hırsızlık yeri;Mersin forum avm.
baskalarinin canı yanmasın diye emniyete gidildi, bir yandan şanslıyiz kamera yüz tanıma özellikli,polisler yarın kamera kayıtlarını incelicek.
iyi forumlar...

Son düzenleme:
geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin ne diyelim:(
tüylerim diken diken oldu. var böyle şerefsizler.

geçmiş olsun. paranın çalındığı yerde güvenlik kamerası yokmuymuş onu araştırsaydınız. oradan görüntü alabilirseniz polis kısa sürede bulur büyük ihtimal. bunların çoğu zaten sabıkalı be bilinen kişilerdir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok üzüldüm geçmiş olsun :S

İzmir İl Temsilcisi
Vay be cok uzuldum buyuk gecmis olsun.

geçmiş olsun. paranın çalındığı yerde güvenlik kamerası yokmuymuş onu araştırsaydınız. oradan görüntü alabilirseniz polis kısa sürede bulur büyük ihtimal. bunların çoğu zaten sabıkalı be bilinen kişilerdir.

Hayırlı sabahlar,
Gittik gittik anında,hatta babam giden gitti yemiştir ş..... boşver dedi,ben zorla götürdüm.
Neyse gittik polis güvenlik kameraları incelicek,bu arada hepinize teşekkür ederim haberdar ederim bir gelisme olursa.

Hayırlı sabahlar,
Gittik gittik anında,hatta babam giden gitti yemiştir ş..... boşver dedi,ben zorla götürdüm.
Neyse gittik polis güvenlik kameraları incelicek,bu arada hepinize teşekkür ederim haberdar ederim bir gelisme olursa.

bir gelişme varmı acaba çok merak ettim :silent:

Ah be abicim o kadar para neye lazım olacakta yanında taşırsın?
Neyse canına gelmemiş ya iyi tarafı o. Her gün sürüklenen tartaklanan insanlar görüyoruz, iyi tarafı da bu olsa gerek bu durumun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Konu güncel ne oldu acaba merak ettım ?

giden gitti ümidi kestik,kaç gün olmuş koca alışveriş merkezi kameralarını kaç gündür izlemediler mi anlamadım.
ya bu devlet uğraşmak istemiyor hırsızlıkla,neyse henüz haber yok arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Ah be abicim o kadar para neye lazım olacakta yanında taşırsın?
Neyse canına gelmemiş ya iyi tarafı o. Her gün sürüklenen tartaklanan insanlar görüyoruz, iyi tarafı da bu olsa gerek bu durumun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

neden mi abi,evde bıraktığında demiri kesip girmişlerdi içeri,yine belli miktar para çalmıştır serefsizler
o kişilerde bulunmadı,ogün bugün üstünde taşır çokta dikkatli biridir babam ama cana gelmesin mala gelsin.

çok üzüldüm be insanın emeğinin çalınması çok kötü birşey. Karakaçana emekliye ayrılmak nasip değilmiş :salut:

Belli cnm çok dikkatliymiş ben bu milleti anlamıyorum valla hem parayı arka cebine koyuyo tren yapmışlar dip dibe duruyolar arka cebini kontrol etmiyo :) yazık valla bide koca adam olcak para cüzdan arka cepte taşınmaz bunu bilmiyomu baban daha allah bilir kaç yaşındadır bide sen yapmış olsan böle bi hata para arka cebemi konur cart curt 1000 laf sayar kendi çaldırınca bişey yok aa gitmiş :) ben olsam 1000 laf sölerdim nese canı sağolsun o kaybettiya sorun olmaz sen kaybetseydin yanmıştın heralde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar