Castroll power 1t yağı uygun mu

aynen dediğin gibi...fakat burda bana lafmı çaktın orasını anlayamadım :)

yok, yanlıs anlasılma olmasın.

ben usta değilim, kendi halinde, çinli motor almıs, onu modifiye ederken bu işi tam anlamıyla kavramıs,

makina müh. okuyan (bazı teknik yorumlarımın dayanagıdır) birisiyim.

ben sadece basıma gelen, yasayarak ögrendiğim seyler üzerine yorum yapıyorum.

genelde de teknik servis bölümüne takılıyorum. ama benimde bilmediklerim var.

işime yarayacak olanları ögrenmeye calısıyorum,sorup arastırıyorum

sizin yazınızı görünce kendimi bir an

"herseye atlayan, benim bildiğim kanundur-kesin dogrudur, herseyi bilirim" kesimine

dahil edilmiş gibi hissettim ama o konuda da bilgim yoktu ve yorumu yaptım.

yoksa size taş atmak yoktu aklımda.

sürçü lisan ettiysem affola :)

Bu yağların ikiside aynımıdır birinin kapağı kırmızı diğerinin altın rengi
[url]http://i.hizliresim.com/1PNpYp.jpg[/url][url]http://i.hizliresim.com/38AOD2.jpg[/url]

kırmızı kapaklı olan full sentetik yağdır.. race ve yüksek devir çeviren touring makinalar için tasarlanmıştır.. Yani mukavemeti yüksektir ve üst limitlerde yırtılma yapmaz.. Diğeri ise, normal gündelik tüm motorlarda ( vitesli 4 zamanlı) kullanımak üzere tasarlanmış şehir içi veya hobi amaçlı motor kullanan sürücülere daha uygun olan yarı sentetik yağdır.. Yıllardır kullanırım çokta memnunum.. bu yağı fz6 fazer de, ybr 125 te ve son olarak hala wolf 250 de kullanmaya devam ediyorum

yok, yanlıs anlasılma olmasın.

ben usta değilim, kendi halinde, çinli motor almıs, onu modifiye ederken bu işi tam anlamıyla kavramıs,

makina müh. okuyan (bazı teknik yorumlarımın dayanagıdır) birisiyim.

ben sadece basıma gelen, yasayarak ögrendiğim seyler üzerine yorum yapıyorum.

genelde de teknik servis bölümüne takılıyorum. ama benimde bilmediklerim var.

işime yarayacak olanları ögrenmeye calısıyorum,sorup arastırıyorum

sizin yazınızı görünce kendimi bir an

"herseye atlayan, benim bildiğim kanundur-kesin dogrudur, herseyi bilirim" kesimine

dahil edilmiş gibi hissettim ama o konuda da bilgim yoktu ve yorumu yaptım.

yoksa size taş atmak yoktu aklımda.

sürçü lisan ettiysem affola :)
yok yav takılıyom öyle :) bende öyle öğrendim söke taka sanayide tamirhanede ustaları izleye izleye :)
sen o dediğim kesime girmiyorsun benim okuduğum konularda en doğru teşhisi sen koyuyorsun...bu konuda bilgim yok deyince şaşırdım bende :)

Commuter motora yarı sentetik yağ yeterli olur, fazlasına gerek yok. Ayrıca motosiklete her zaman motosiklet yağı koyulmalıdır. Bir önceki sayfada resmi olan yağ otomobil yağı sanırım, onları kullanmayınız.

yok yav takılıyom öyle :) bende öyle öğrendim söke taka sanayide tamirhanede ustaları izleye izleye :)
sen o dediğim kesime girmiyorsun benim okuduğum konularda en doğru teşhisi sen koyuyorsun...bu konuda bilgim yok deyince şaşırdım bende :)

dyavol-77 nin de dediği gibi bu konuda sınıfta kaldım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar