castrol power 1 10w40 commuter diye bir şey olmadığı için castrol power 1 10w40 racing kullanacaksın
scooter 4 zamanlıysssa olur![]()
Bu forumda tvs apacheye koyan arkadaşlar gördümvitesli motora scooter yağı kullanılmaz, çünkü içinde vites dişli kutusunu koruyacak katkılar yoktur. Uzun vadede sıkıntı çıkarır. Aman haa..
Vitesli motosiklete scooter yağı koymak istiyordumbi dk bnmi yanlış anladım sizde scooter mi var 10/40 ı onaa koymakmı istiyorsunuz yoksa vitesli motora scooter yağımı demek istediniz
10w 40 yağın racing, scooter gibi belirlenmesindeki özellik ney acabacastrol power 1 10w40 commuter diye bir şey olmadığı için castrol power 1 10w40 racing kullanacaksın
Bu yağların ikiside aynımıdır birinin kapağı kırmızı diğerinin altın rengi
[url]http://i.hizliresim.com/1PNpYp.jpg[/url][url]http://i.hizliresim.com/38AOD2.jpg[/url]
birinde racing ötekinde enduro resmi var, arastırdım ama bulamadım farkı nedir bilmiyorum
centiko şimdi oldumu her şeyi biliyonda bunu neden bilmiyon
racing performans tam sentetik yağ...enduro resmi olan yarı sentetik...enduro resmi olan senin işini görür....
Racing resimli olan yani kırmızı kapaklı yağ yarı sentetik yağmış diğer yağ eski bir yağ galiba onun hakkında hiçbir bilgi göremedimcentiko şimdi oldumu her şeyi biliyonda bunu neden bilmiyon
racing performans tam sentetik yağ...enduro resmi olan yarı sentetik...enduro resmi olan senin işini görür....
birinde racing ötekinde enduro resmi var, arastırdım ama bulamadım farkı nedir bilmiyorum
Epey araştırdım bu konuyu scooter yağı iyi olduğu için tvs apachede kullanılmış tabi ne kadar doğruysa Allah tan scooter yağı alıp motora koymamışımben enduro olanını kullanıyorum 3.500 km oldu daha viteslerde sertleşme falan yok. yaza girmeden değiştiricen yine aynısını koyucam. sanırım enduro olan daha düşük devirlerde çalışan motorlar için.
bu arada neden scooter yağı koymaya çalışıyosun dostum sen vitesli motora git bir tane bp istasyonuna orda vardır
centiko şimdi oldumu her şeyi biliyonda bunu neden bilmiyon
aynen dediğin gibi...fakat burda bana lafmı çaktın orasını anlayamadımbilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp .
bunu da senden ögrendim.
asıl ayıp olan bence bilmeden bilmişlik taslamak, yorum yapmak. sence de öyle değil mi ?