bildiğim kadarıyla bir limiti yok bu forumda 300 de bırakan okudum 1000 de
Merhabalar,
Bende birçoğunuz gibi MT 07 almayı planlayanlardanım. Yarın öbürgün İstanbul'daki bayilere bir uğramayı düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim bir durum var. Bayilere kapora bırakan arkadaşlar, ne kadar bıraktınız sıraya girmek için? Bu işin bir raconu var mıdır
Herkese kazasız, belasız sürüşler![]()
Selamun aleykum herkesin mt07'si hayirli ugurlu olsun, Allah kaza bela gostermesin. Istanbulda ikamet ediyorum. Dun babamla oturup mt07ye yazilmaya karar verdik. Forumu takip ettim butce olsun performans olsun kullanmayan bile memnunsorum su olacak. Istanbul olur yakin iller olur memnun kaldiginiz, motorun biraz daha erken gelebilecegini bildiginiz bir bayi var mi? Kirmizi ABS'siz model dusunuyorum. Ve sakarya universitesindr okuyorum. Ornegin balikesirdeki yerden herkes memnun. Orasi onerilirse gidip kapora birakmam gerek mi yoksa bir arkadasim benim adima birakabilir mi? Simdiden tesekkurler. Allah kaza bela gostermesin tekeriniz hep duz bassin.
Simdi girip telefonunu alip ariyim. Alternatif varsa iyi olur. He birde sen buradan mi almistin. Ayrica sunu da merak ediyorum. Istanbulda yasiyorum ama plakayi sakarya olarak cikarmak istiyorum sigortadan dolayi. Mumkun mu? Sen galiba ikametin oldugu yerden cikiyor demissin ama
aynalar evet malesef yetersiz. mondial kullanırken bile arkamdakini görebiliyordum, bunda kafamı hareket ettirmem gerekiyor bazen. bizim ceketler mi büyük acaba.
Ben cumartesi günü riva ve şile gezdim, motordan ince bir trrrr'lama geliyor. nasil tarif edeceğimi bilemedim. Yani gaz açıkken ses yok, gazı bıraktığımda geliyor. Zincir değil sanki, çünkü zincirin sesini ayırt edebiliyorum. Servise götürdüm ben de gezdikten sonra, sorayım dedim. O sesler zamanla kaybolur şimdi olur falan dedi, pek sallamadılar gibime geldi.
Hani mesela yakınınızda duvar varsa yol boyunca, duvardan yansıyan sesi duyarsınız ya, o zaman daha net anlaşılıyor sanki, gazı verirken sorun yok, gazı bırakınca bir trrrr'lama. anlamadım gitti. kafama takılıyor sürekli.
Kıycan paraya komple(boğazdan)Akrapovic yada boğazdan ARROW eksoz yapacan(e-Bay'da mevcut)...:wiinkk:Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun aman dikkat edin.Beyler bu motordan nasıl düzgün ses alabiliriz araştırma yapan varmı? trafikte giderken daha fark edilir olmak istiyorum.
Buarada aksesuar vs. arayan arkadaslar, haftasonu istanbulda mt 07 icin koruma takozu, windscreen,plate holder vs akliniza gelebilecek tum aksesuarlari arastirdim. Ne yamaha,ne rizoma,ne puig ne de baska bir markada suan icin TR. ye gelen hicbir aksesuar yok.Sadece delta motorda radyator koruyucu bulunuyor.Anlasilan bu sezon zor...